VISSZAADJUK A SELYEMZSINÓRT!

VISSZAADJUK A SELYEMZSINÓRT!

Visszaadjuk a selyemzsinórt! – Egymillióan a devizaadósok igazságáért

Pártállástól, és szervezeti hovatartozástól függetlenül, Budapesten, és MINDEN NAGYVÁROSBAN is csatlakozásra kérünk mindenkit, aki érintett a devizahiteles ügyben.
SZOLIDARITÁST kérünk a magyar társadalom közvetlenül nem érintett részétől. Kérjük, hogy álljanak mellénk, hallgassanak meg minket, és támogassák jogos küzdelmünket!
Követeléseink:
1.Csak azzal tartozunk, amit ténylegesen megkaptunk!
2.Elég volt a bírósági végrehajtásokból!
3.Szabadságot a már végrehajtottaknak!
4.Perköltség-amnesztiát a pert vesztett adósoknak!
5.Bankkorlátozó hiteltörvényt!
6.Háromoldalú tárgyalásokat, nyilvánosság előtt!

Minden adósra, adóstársra, kezesre, érintett és nem érintett családtagra számítunk! És számítunk minden jóérzésű magyar emberre, aki hajlandó meghallgatni a másik felet is!

Az információkat folyamatosan közzétesszük.
A tüntetés célja, hogy megfelelő méretű, KONKRÉT célkitűzésekkel felvértezett, cselekvőképes civil tömeg álljon fel, mely képes követeléseit érvényesíteni.

Követeléseink bővebben:

1. A devizakövetelést jogtalannak tartjuk az elmúlt évek során feltárt bizonyítékok alapján. Csak a ténylegesen felvett és felhasznált forintösszeg alapján vagyunk hajlandók elszámolni.
2. Bírósági végrehajtóknak, és kényszerintézkedéseknek a rendezésben helye nincs. Követeljük minden bírósági végrehajtás leállítását.
3. Követeljük, hogy azonnal töröljenek el minden követelést az ingatlanukat már elvesztett adósokkal szemben, valamint vagyonvesztés esetén a kártérítés lehetőségét hagyják nyitva számukra.
4. A devizahiteles pert vesztett adósoknak adjanak felmentést a NAV-nak fizetendő perilleték, és az ellenfélenk fizetendő perköltség alól, melyek súlyos, milliós plusz terhek lehetnek.
5. Bankkorlátozó hiteltörvényt követelünk, melynek része az elsétálási jog, és a magáncsőd is. 
6. Mindezekről nyilvános, és háromoldalú tárgyalásokat (adósok delegált képviselői, kormány, Bankszövetség) követelünk!December vége a téli napforduló ideje. Ekkor leghosszabbak az éjszakák, és legrövidebbek a nappalok. Látszólag győzedelmeskedik a sötétség, azonban eleinte lassan, de aztán egyre gyorsuló ütemben erőre kap a fény. 
Az újkori magyar történelem egyik legnagyobb szabású pénzügyi csalása, a hatalom passzív, de inkább aktív támogatásával családok százezreit tartja hosszú évek óta sötétségben.
Civilek áldozatos, önfeláldozó munkájával már régóta ismert ennek a gyilkos manővernek a működése. Ám az igazságnak csak a tömeg, és a közvélemény nyomása szerezhet érvényt!
Eljött az ideje annak, hogy a fény újraszülessen, és visszaszorítsa a sötétséget. Azt a sötétséget, amely most a legsűrűbb.

Egymillióan a devizaadósok igazságáért!  Facebook: https://www.facebook.com/devizasdemonstracio?fref=nf&pnref=story

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM