KÁSLER ÁRPÁD-MI LEGYEN A TALÁROSOKKAL?

KÁSLER ÁRPÁD-MI LEGYEN A TALÁROSOKKAL?

KÁSLER ÁRPÁD-MI LEGYEN A TALÁROSOKKAL?

[good_old_share]

Kásler Árpád – Mi Legyen a Talárosokkal?


loading...

Bicskanyitogató ? IGEN! Törvényes? PERSZE, itt minden az, főleg ami nem az, de a kérdés, hogy mi legyen a talárosokkal?
Tavaly a bírák devizakonferenciáztak. Ez már perverzitás. Azt is mondhatnám, hogy ez a szívatás új műfaja, devizafranciázás egy  svájcival, a láthatatlan svájcival, Mr. Svájci Frankkal. Aki nem volt jelen, nem vett részt az aktusban, de ennek ellenére mégis mindenkit jól megszívatott.

Amikor a közbizalomba vetett hitükkel felvértezve, a hatóságok által működési engedéllyel ellátott és a felügyeleti szervek által felügyelt,  pénzügyi prostitúció nyilvános bordélyházaiba besétáltak a magyarok és volt rá 20 percük, hogy a 20 oldalas szerződésüket aláírják, akkor a talárosok 8 év elteltével még konferenciáznak. De hogyan? És miről?  Íme egy részlet:

“Az érvényessé nyilvánítással szemben hatályossá nyilvánítás esetén nem lesz semmi orvosolva, az érvénytelenségi okot nem lehet kiküszöbölni, itt már csak a kegyelemdöfést adjuk meg, vége a történetnek, „csak” az elszámolást kell elvégezni. A kérdés, hogy hogyan számolunk el.”
Pécsi Ítélőtábla devizahiteles oktatási anyagából részlet.

Úgy tudom, hogy azóta, már leszedték a bíróság honlapjáról. De alább bemásolom az anyagot, ha valakinek még lenne bizodalma a magyar bíróságokhoz devizaügyben, akkor ebből ráeszmélhet a magyar való világra. Amire a végére érnek, találják ki, hogy mi legyen a talárosokkal……persze csak demokratikusan. Fokozott igazságérzettel rendelkezőknek, nem ajánlott!-és nem a terjedelme miatt. Kásler Árpád.

loading...

A jegyzőkönyv

NCK: A jegyzőkönyvből sok mindent ki lehet emelni, de ezt a részt különösen ajánljuk: "És itt a nagy kérdés, hogy hatályossá nyilvánítás esetén mennyiben köt bennünket az a tartalom, amely egy soha érvényessé nem váló szerződés tartalma?

Hogy jobban megértsétek, hogy miről beszélek: a deviza-forint kérdésről beszélek, mert kérdés, hogy mi volt a szolgáltatás, amit az érvénytelen szerződés alapján kapott az adós.
Devizában kifejezett értéket kapott, vagy forintot kapott? Ha érvényessé nyilvánítjuk a szerződést, akkor ő devizában marad adós, kivéve, ha az árfolyamkockázat kizárólagos adósra hárításával volt összefüggésben az érvénytelenségi ok. Viszont az iránymutatások szerint, ha hatályossá nyilvánítunk, akkor is. Miért? Mert ebben a gondolatmenetben hatályossá nyilvánítás esetén azt, hogy mi volt a szolgáltatás, és mi volt annak az egyenértékű ellenszolgáltatása, szubjektív szempontból vizsgáljuk, és azt mondjuk, hogy az volt, amit a szerződő felek a maguk számára az amúgy érvénytelen szerződés megkötésekor annak tekintettek.

Ergo, amennyiben lehetséges, mégis visszanyúlunk a szerződéses tartalom egy részéhez, kivéve persze, ha az érvénytelenséget éppen az ezzel a tartalommal kapcsolatos akarathiba okozta."

Neked erről mi a véleményed? Alább leírhatod.
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Szerinted melyik párt oldja meg a „deviza”-károsultak problémáját?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
BÍRÓ ICA KÉRÉSE A DEVIZA KÁROSULTAKHOZ.
BÍRÓ ICA KÉRÉSE A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ.

BÍRÓ ICA KÉRÉSE A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ. [good_old_share] Sziasztok, kedves barátaim! Ezt kérem, osszátok, adjátok tovább a DEVIZA HITEL ügy mostmár, több...

ADÓSSÁGSPIRÁL DEVIZÁBAN.
ADÓSSÁGSPIRÁL DEVIZÁBAN.

ADÓSSÁGSPIRÁL DEVIZÁBAN. [good_old_share] Ti küldtétek… Nemzeti Civil Kontroll részére Tisztelet Civil Szervezet!   A Facebookon szereztem tudomást erről a lehetőségről...

Close