ISMÉT NYERTES ÍTÉLET – MOST A CIB VÉRZETT EL!

ISMÉT NYERTES ÍTÉLET - MOST A CIB VÉRZETT EL!

ISMÉT NYERTES ÍTÉLET – MOST A CIB VÉRZETT EL!

A Devizahitel Vége weboldaláról [cn-social-icon]

És ismét a kockázatfeltáró nyilatkozat… CIB LÍZINGGEL szemben NYERTES ÍTÉLET ÉRKEZETT!

Az ítélet a cikk alján!

Az elmúlt hetekben érvénytelenné nyilvánította azt a kölcsönszerződést a T. Bíróság, amit az ügyfél 2007. novemberben kötött a CIB lízinggel.

Az adós autó vásárlásához vett fel 3,5 millió forint hitelt, aminek kezdő törlesztő részlete:46.522 Ft volt.

Mivel végig fizette az időközben folyamatosan és jelentősen megemelkedő törlesztőrészleteket, jelentős túlfizetésbe került. A bíróság ítélete kötelezi a bankot, hogy fizessen vissza az ügyfélnek 2.563. 000 Ft-ot, tekintettel a kölcsönszerződés semmisségére és az abból adódó túlfizetés törvényes elszámolására.Nem elhanyagolható szempont, hogy a perköltséget és a bírósági illetéket is a bank állja az ítélet alapján.

Mivel érvelt és mivel nyert az ügyvéd a per során?

A KOCKÁZATFELTÁRÓ NYILATKOZAT nem megfelelő tartalma miatt tudta bizonyítani az ügyfél igazát a bankkal szemben. Gratulálunk a bátor ügyfélnek és a profi ügyvédnek!

Mi most a teendőd?

Nézd meg, hogy neked van-e egyáltalán ilyen nyilatkozat a szerződés mellett, mindegy melyik banknál vagy. Ha nincs, akkor még jobb eséllyel indulsz. Pl. Merkantilnál általában nincs ilyen kockázatfeltáró nyilatkozat! – A Devizahitel Vége weboldaláról

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM