A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM TERÜLETI LISTÁJA

A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM TERÜLETI LISTÁJA
loading...

Bemutatkoznak A Haza Nem Eladó Mozgalom Párt egyéni országgyűlési képviselőjelöltjei.

Hosszú utat tettünk meg idáig és göröngyös, hosszú út áll még előttünk. A semmiből talpra állítottunk egy országos kiterjedésű pártot. Ehhez nagyon sok tisztességes, Hazáját és Nemzetét szerető ember önzetlen áldozat vállalása kellett. Kérem, fogadják szeretettel jelöltjeink bemutatkozását, s bár a nyilvánosság előtti fellépést még sokuknak szokni kell, a szívükben mind bátor és tisztességes emberek, akik merik vállalni a küzdelmet, a köz érdekeiért való cselekvést.

A feladat nagy. Ehhez minden jóra való ember támogatása szükséges. Kérem, segítsék jelöltjeink ajánló aláírásainak összegyűjtését és programunk minél szélesebb körben való megismertetését.


Tisztelettel, Kásler Árpád

Fontos információk! A “Kásler Árpád – Kiállunk melletted” Facebook-csoport szerkesztői jóvoltából elérhető egy táblázat, amelyben könnyen áttekinthető, melyik megyében hol indul képviselőjelöltünk. Az alábbi linkre kattintva megnyílik a táblázat, ami tartalmazza a Haza Nem Eladó Mozgalom képviselőjelöltjeit megyei, és választókerület szerinti bontásban, megjelölve a választókerületek székhelyeit is. Elérhető továbbá a jelöltek bemutatkozó filmje is külön-külön:

loading...

KATTINTS IDE A LISTÁÉRT

Itt pedig az országgyűlési képviselők választásáról szóló törvény érhető el:

http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1100203.TV

Ezen az oldalon mindenki rákereshet a saját településére, és látni fogja, melyik választókerülethez tartozik. (ennek legegyszerűbb módja: megnyitni az oldalt, és CTRL + F billentyűkombináció, majd a feljövő keresősávba be kell írni a keresett települést. A böngésző odaugrik, így nem kell átolvasni, görgetni az egészet)


Így könnyebb lesz áttekinteni, hol és kinek adhatnak ajánlást.
Külön elérhetőség (egyelőre) nem mindenkinél van feltüntetve, de itt a honlapon, a Kapcsolat menüpontba belépve, a kapcsolattartókon keresztül minden megyében elérhetők vagyunk, jelezhetik támogatási szándékukat.

Kérjük, hogy minél szélesebb körben éljenek e lehetőséggel, mert csak Önökkel együtt fogjuk tudni meglódítani a változások kerekét. Az idő pedig sürget!

Kérem, hogy ahány embernek csak tudják, vigyék hírünket, és ezt a táblázatot is osszák meg minél szélesebb körben! Nehogy valaki amiatt ne adhasson ajánlást, mert nem tudja, hogy van jelöltünk a választókerületében!

Köszönjük előre is!

Read previous post:
FEBRUÁR 22.-ÉN VILÁGVÉGE - már megint...
FEBRUÁR 22.-ÉN VILÁGVÉGE – már megint…

Minden évnek úgy vágunk neki, hogy próbáljuk elképzelni, hogy idén mi vár ránk, és az emberiségre. Van, aki abban reménykedik,...

A "DEVIZAHITELEZÉS" FELELŐSEI
A “DEVIZAHITELEZÉS” FELELŐSEI

Sajnos megint öngyilkos lett egy családapa a törleszthetetlen devizahitele miatt. Minden hétre jut egy eset, nem lehet ehhez hozzászokni, főleg...

Close