DEVIZÁSOK! HAMAROSAN FELGYORSULNAK AZ ESEMÉNYEK.

DEVIZÁSOK! HAMAROSAN FELGYORSULNAK AZ ESEMÉNYEK.

DEVIZÁSOK! HAMAROSAN FELGYORSULNAK AZ ESEMÉNYEK.

[good_old_share]


NCK: Ez egy sorstársunk véleménye:

 

Kerékgyártó László üzenete – Tisztelt Sorstársak!

 

Egyértelmű kell legyen mindenkinek, hogy nagy gondok lesznek hamarosan.

Nagyon javaslom mindenkinek, próbáljon megegyezésre jutni a bankjával, vagy a követeléskezelőjével!Tessék leülni egy nyugodt hétvégi napon reggeli után és elkezdeni számolni! Mit, mennyit, honnan, mikor képes mobilizálni a család. 
Tessék utána nézni, tájékozódni, hogyan illik elkezdeni hatékonyan tárgyalni. A banknak nem lesz sűrgős, neked az! 
A komoly kapcsolatfelvételtől számítottan hosszú hónapok, esetleg év is eltelhet egy megegyezésig.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ez év első felében helyet kell csinálni a közigazgatásban a következő várható bedőlési hullámnak, amit a kamatemelés fog elindítani. Mostanában fog felgyorsulni minden: bírósági eljárások, vh. perek, végrehajtói folyamatok. 
Az a kérdés, hogy neked mennyi időd van? Kerékgyártó László.

NCK: Viszont sokan vannak, akik azt mondják, hogy"bűnözőkkel nem tárgyalnak!"

Te hogy látod? A tárgyalás, vagy az egyéni harc vezethet eredményre? (mert hatékony közösségi összefogás az nincs!).

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM