ISMÉT GYŐZELEM! ÉRDEMES HARCOLNI!

ISMÉT GYŐZELEM! ÉRDEMES HARCOLNI!

Barabás Gyula – Pénzügyi tanácsadás – Már a tulajdonjoga sem maradt meg a hiteladósnak amikor elindult a per! Most újra immáron jogerősen tulajdonos és a hitelező sehol sincs a tulajdoni lapon !

 

2011-ben indult egy per aminek most lett vége! A hiteladós a félmondást követően már elvesztette az ingatlan tulajdonjogát is amikor a bírósági eljárás elkezdődött!

Ennek végeredménye látható a földhivatali végzésében ahol törölték mint a hitelező mint pedig a vételi opciós jog érvényesítését követően tulajdonjog érvényesítését kezdeményező céget és a pernyertes hiteladós tulajdonjogát is visszavezették!

Bizonyára csak a figyelmetlenség miatt nem találkoztam még hasonló pernyertességgel, ahol mindezek megtörténtek … Vagy az is lehet, hogy eddig nem is volt ? – Barabás Gyula – Pénzügyi tanácsadás.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979/

Szólj hozzá

Hozzászólás