FELHÍVÁS! OSZD, TERJESZD!

FELHÍVÁS! OSZD, TERJESZD!

FELHÍVÁS! OSZD, TERJESZD!


[good_old_share]

loading...

Figyelem! Kiegészítés az oldalon!

Kerékgyártó László, Rab csoport – Tisztelt Sorstársak!
Bizonyára többen láttátok a Bankcsapdától Falus Zsolt Hír TV-s interjúját.

Ennek következménye ez a kis szösszenet:

Falus Zsolt: "Ez az email üzenet most jutott el hozzám, azt gondolom, hogy ebből perek és feljelentések lesznek:

Az UniCredit Bank Hungary Zrt. meghatalmazásból és képviseletében eljárva az alábbi felszólítást intézzük Falus Zsolthoz, a Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet elnökéhez.

loading...

Hír TV Magyarország Élőben című műsorának 2016. október 28-i adásában sugárzott interjúban Falus Zsolt mint a Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet elnöke olyan, az UniCredit Bank jó hírnevét és üzleti érdekeit sértő, teljességgel alaptalan, a rémhírterjesztéssel egyenértékű állításokat hangoztatott, amelyek mind az UniCredit Bank mind a teljes magyar bankszektor iránti bizalom megingatására alkalmasak, ennélfogva a magyar nemzetgazdaság egészére súlyos kihatással bírnak és mint ilyen, beláthatatlan mértékű közvetett és közvetlen károkat okozhatnak és büntetőjogi következményeket is maguk után vonhatnak.

Az UniCredit Bankot emiatt érő, illetőleg fenyegető vagyoni és nem vagyoni károk miatt jogfenntartással élünk és készek vagyunk a kártérítést a jog minden eszközével korlátlanul érvényesíteni, mely kárigényünk Falus Zsolttal szemben a sugárzott interjú bármely más médiumban vagy a közösségi médiában történő, akár részbeni megjelenése, idézése vagy hivatkozása esetére egyaránt kiterjed és büntetőjogi következményekkel is bír.

Felszólítjuk Falus Zsoltot, hogy a károkozó magatartását haladéktalanul szüntesse be, és tegyen meg haladéktalanul mindent annak érdekében, hogy a felvétel más médiumban történő, akár kép vagy videó formájában történő, részbeni vagy teljes megjelenését, idézését vagy hivatkozását megakadályozza, az esetlegesen már megjelent vagy a későbbiekben megjelenő tartalmak törlése iránt pedig haladéktalanul intézkedjen.

 

NCK KIEG: Alapjogok. Alkotmánytan II. – A SAJTÓSZABADSÁG ÉS A MÉDIAJOG

A sajtóról az 1986. évi II. (Stv.) törvény, illetve a 12/1986. (IV. 22.) MT rendelet (R.) rendelkezik.

…A törvény szerint mindenkinek joga van arra, hogy tájékoztatást kapjon szűkebb környezetét, hazáját, a világot érintő kérdésekben. Másrészt a törvény a sajtó feladatává teszi a hiteles, a pontos és gyors tájékoztatásról való gondoskodást, továbbá a társadalmi jelenségek közötti összefüggések megértésének elősegítését (Stv. 2. §).

A sajtószabadság nemcsak a szabad véleménynyilvánítás, hanem a véleményformáláshoz szükséges információszerzés jogát is magában foglalja. Az államot az alkotmány alapján – 61. §: „.mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra. A Magyar Köztársaság elismeri és védi a sajtó szabadságát"

A törvény 1. §-ában kimondja: „A közérdeklődésre számot tartó hazai és külföldi eseményekről, vitatott kérdésekről a tájékoztatásnak sokoldalúnak, tényszerűnek, gyorsnak, hitelesnek, tárgyilagosnak és kiegyensúlyozottnak kell lennie…."

Jogfenntartásunk és kárigényünk valamennyi lehetséges jövőbeni, az UniCredit Bankot jó hírnevét sértő és károkozó magatartásra is kiterjed és magában foglalja a büntetőjog eszközeinek alkalmazását.
 
Dr. Varga Zoltán
Partner
Nagy és Trócsányi Ügyvédi Iroda
H-1126 Budapest, Ugocsa utca 4/B"

Eddig az idézet

Kerékgyártó László-Igen, ez az a trócsányi! Az, amelyik törvényjavaslatával meg akarja torpedózni minden devizás vh. megszüntetésre beadandó perét.
Itt az ideje, hogy Falus mellé álljunk és mindenben segítsünk, amiben csak lehet. Addig is kérek mindenkit, hogy mentse el ezeket az anyagokat és fokozottan terjessze! – Kerékgyártó László

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
[apss_share]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
HOVA TŰNT A KÁROSULTAK PÉNZE-EGY HIHETETLEN TÖRTÉNET.
HOVA TŰNT A KÁROSULTAK PÉNZE-EGY HIHETETLEN TÖRTÉNET

HOVA TŰNT A KÁROSULTAK PÉNZE-EGY HIHETETLEN TÖRTÉNET [good_old_share] Fontos: az alábbi levél valóságtartalmát nem áll módunkban sem megerősíteni, sem pedig...

BANKOK TÁJÉKOZTATÁSI KÖTELEZETTSÉGE ÉS A KOCKÁZATKEZELÉS.
BANKOK TÁJÉKOZTATÁSI KÖTELEZETTSÉGE ÉS A KOCKÁZATKEZELÉS

BANKOK TÁJÉKOZTATÁSI KÖTELEZETTSÉGE ÉS A KOCKÁZATKEZELÉS [good_old_share] Barabás Gyula - Pénzügyi tanácsadás -    Ki kell kerülni a zsákutcákat mert...

Close