EGY FONTOS KÉRÉS A “DEVIZA”-KÁROSULTAKHOZ

EGY FONTOS KÉRÉS A "DEVIZA"-KÁROSULTAKHOZ

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

 

Ki fogja megoldani a SeVizás problémát? – Te, kedves károsult.

Nem számíthatsz senki másra. Ez a Te, az én, a Mi felelősségünk.
Aki azt állítja magáról, hogy majd rendbe teszi, csak adj neki felhatalmazást, az hazudik. Pont úgy, mint a mostani politikusok.

Az egyik fontos feladatod, – neked, aki olvasod ezt az írást – hogy a SeVizás infókat, eseményeket vidd ki a köreinken kívülre. Akkor végeztük hatékonyan, az ellenállás egyik fő részét, ha ez, és a többi SeVizás film több mint 10 000 nézőhöz eljutott. Akkor van esély arra, hogy növekedjen a létszám.

Vendége voltam a Civil MultiMédia SeVizahiteles műsorának.
Ha végignézed a riportot, azt fogod tapasztalni, hogy csupa olyant mondtam, amit már hallhattál, láthattál. Nagyjából így volt ez az előző műsorokban is, ahol másokkal beszélgettek.

Ezeknek az adásoknak, a belefektetett rengeteg munkának akkor van eredménye, ha eljut olyanokhoz is, akik számára újdonsággal szolgál.
5 000 – 10 000 ember van, aki valamilyen formában követi a SeVizás eseményeket. Nekik nem mondunk alapvetően új dolgokat. Ők tudják, hogy átvertek, és tisztában vannak azzal is, hogy hogyan tették.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Azt látjuk, hogy közülük alig vannak pár százan, akik időnként hajlandók megmozdulni is.
Valódi, hatalomnak nem tetsző ellenállásra ennél is kevesebb ember hajlandó.

Két úton lehet növelni az ellenállás hatékonyságát:
1. Az átveréssel tisztában lévő emberek nagyobb számban hajtanak végre valódi cselekedeteket. – Az évek során kiderült, hogy a legtöbben csak a szájukat jártatják.
2. El kell juttatni az információkat olyanokhoz, akik még nincsenek tisztában azzal, hogy ők maguk képesek változtatni a sorsukon. – Ez szintén csak úgy, megy, ha egyre többen, egyre aktívabban cselekednek.

Te mit teszel, miután megnézted a riportot?

HAjrá!
Tisztelettel: Póka László Nem adom a házamat mozgalom 0630-931-9802
Szólj hozzá

Hozzászólás