FIGYELEM! A HATÁRIDŐ HAMAROSAN LEJÁR!

FIGYELEM! A HATÁRIDŐ HAMAROSAN LEJÁR!

FIGYELEM! A HATÁRIDŐ HAMAROSAN LEJÁR!

MENYHÉRT PÉTER – FONTOS – KÖZÖSSÉGI FELJELENTÉS

FONTOS! Mindenki olvassa el! [cn-social-icon]

Kedves barátaim!

Mi tesszük a szokásos kisebb-nagyobb jogi lépéseinket.

Június 21.- én vasárnap éjfélig én minden Közösségi Feljelentőnek kiküldöm Email mellékletben az általam félig kitöltött, Strasbourgi emberi jogi bíróság adatfájlját.

Ez egy Adobe Reader 9-es vagy annál újabb verzióban rendelkezésre álló szoftverrel a számítógépen tölthető ki. Aki nem kapja meg a mailt (technika ördöge), AZONNAL ÍRJON A MAIL CÍMEMRE!!! Aki nem tudja a gépével kitölteni, az segítséget kell, hogy kérjen!

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Akik el tudnak hozzám jönni Csepelre, azoknak nálam kitöltjük és kinyomtatjuk a beadványát. A kinyomtatott beadványokat nekem július 6.-án éjfélig meg kell kapnom, hogy a beadványt annak mellékleteivel együtt időben el tudjuk küldeni. A beadványhoz mindenki KÜLÖN MELLÉKLETKÉNT FŰZHETI HOZZÁ A SAJÁT, EGYEDI KÍVÁNSÁGAIT, PANASZÁT.

Figyelem! Azok, akik követték az utamat, és beadták a CHF készpénzfelvételi levelet, és voltak már felvenni a svájci frankjukat, feltétlenül jelentkezzenek nálam mailben a petermenyhert@gail.com címemen!

Elkészítettem a következő két lépést: a panasz-feljelentő levelet, és a sérelemdíj kérelem-keresetlevelet. Ez is érdekes lesz, hogy a magyar polgári bíróság képes lesz-e ellátni a Ptk-ban előírt feladatát! Optimális esetben akár pénzt is kinyerhetünk a bankok zsebéből.

Mindenkit kérek, hogy a jövőben MINDIG OLVASSA EL A DAC csoport lapján elhelyezett beírásaimat!

Azt csak javasolhatom, hogy nem olvassatok össze minden devizás-mentő sületlenséget, mert előre nem visz, csak megzavar.  –Menyhért Péter [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM