FIGYELEM! A HATÁRIDŐ HAMAROSAN LEJÁR!

FIGYELEM! A HATÁRIDŐ HAMAROSAN LEJÁR!

FIGYELEM! A HATÁRIDŐ HAMAROSAN LEJÁR!

MENYHÉRT PÉTER – FONTOS – KÖZÖSSÉGI FELJELENTÉS

FONTOS! Mindenki olvassa el! [cn-social-icon]

Kedves barátaim!

Mi tesszük a szokásos kisebb-nagyobb jogi lépéseinket.

loading...

Június 21.- én vasárnap éjfélig én minden Közösségi Feljelentőnek kiküldöm Email mellékletben az általam félig kitöltött, Strasbourgi emberi jogi bíróság adatfájlját.

Ez egy Adobe Reader 9-es vagy annál újabb verzióban rendelkezésre álló szoftverrel a számítógépen tölthető ki. Aki nem kapja meg a mailt (technika ördöge), AZONNAL ÍRJON A MAIL CÍMEMRE!!! Aki nem tudja a gépével kitölteni, az segítséget kell, hogy kérjen!

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Akik el tudnak hozzám jönni Csepelre, azoknak nálam kitöltjük és kinyomtatjuk a beadványát. A kinyomtatott beadványokat nekem július 6.-án éjfélig meg kell kapnom, hogy a beadványt annak mellékleteivel együtt időben el tudjuk küldeni. A beadványhoz mindenki KÜLÖN MELLÉKLETKÉNT FŰZHETI HOZZÁ A SAJÁT, EGYEDI KÍVÁNSÁGAIT, PANASZÁT.

Figyelem! Azok, akik követték az utamat, és beadták a CHF készpénzfelvételi levelet, és voltak már felvenni a svájci frankjukat, feltétlenül jelentkezzenek nálam mailben a petermenyhert@gail.com címemen!

Elkészítettem a következő két lépést: a panasz-feljelentő levelet, és a sérelemdíj kérelem-keresetlevelet. Ez is érdekes lesz, hogy a magyar polgári bíróság képes lesz-e ellátni a Ptk-ban előírt feladatát! Optimális esetben akár pénzt is kinyerhetünk a bankok zsebéből.

loading...

Mindenkit kérek, hogy a jövőben MINDIG OLVASSA EL A DAC csoport lapján elhelyezett beírásaimat!

Azt csak javasolhatom, hogy nem olvassatok össze minden devizás-mentő sületlenséget, mert előre nem visz, csak megzavar.  –Menyhért Péter [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
BENNFENTESEK - DEVIZAKÁROSULTAKNAK KÖTELEZŐ FILM!
BENNFENTESEK – DEVIZAKÁROSULTAKNAK KÖTELEZŐ FILM

BENNFENTESEK - DEVIZAKÁROSULTAKNAK KÖTELEZŐ FILM A film átfogó elemzést nyújt a 2008-as globális pénzügyi krízisről. Taglalja a válság okait, és...

A BANKBAN - JÖTTÜNK A PÉNZÉRT!
A BANKBAN – JÖTTÜNK A LOPOTT PÉNZÉRT!

A BANKBAN - JÖTTÜNK A LOPOTT PÉNZÉRT! Ami jár, az jár...természetesen az ellopott pénz...vissza! "Néhány napja ez volt az ügyviteli...

Close