AZ ÁSÓ AZ “ADÓSOK” KEZÉBEN VAN!

AZ ÁSÓ AZ "ADÓSOK" KEZÉBEN VAN!

AZ ÁSÓ AZ "ADÓSOK" KEZÉBEN VAN! – írja az Antibank.hu

Devizahitelesek százezrei családjuk, gyermekeik, rokonaik mentek és mennek tönkre, lehetetlenülnek el az elmúlt években egy Őrült, Irracionális ÖNJÁRÓ PÉNZÜGYI KONSTRUKCIÓ, a „devizahitelek” korlátlanul elszabaduló (elszabadulni hagyott!) törlesztő részletei miatt.

Mindenki az okokat keresi és közben az érintettek ma már sértegetésig fajuló véget nem érő egymást győzködő vitákban, a megmondásban versengve keresik az okokat, szennyezik egymás lelkét a legkülönbözőbb ötletelésekkel, kommentelésekkel minden látható eredmény nélkül.
Az okok „érdekesek és súlyosak”, de egy valamit nem szabadna elfelejteni SENKINEK! Ha ez a hitelfajta az eredeti nevének-elnevezésének megfelelően működne, az emberek többsége a mai napig tudná fizetni a törlesztő részleteit még akkor is, ha a valutaárfolyamok idő közben elszabadultak. Igen, fizetni tudná, mert az árfolyam emelkedést nagyrészt kompenzálná az a kb. 2 %-os KAMATCSÖKKENÉS, AMIT SOHA NEM ÁRAZTAK BE A HITELEINKBE.

loading...

De ez a hitelfajta ABNORMÁLISAN MŰKÖDIK MIND A MAI NAPIG!Dr. Kriston István európajogi (pénzügyi) szakjogász a Magyar „deviza”-„hitelesek” védelme érdekében az Európai Bírósághoz fordult.
TÁRGY: – Magyarország tagállamban a bankok megkerülve a tőkepiaci szabályokat kölcsön jogcímén tőzsdén kívüli deviza határidős tömeges – mintegy 1.000.000 db deviza alapú szerződési – ügyletet kötöttek a fogyasztókkal.

Lényegében a bankok kölcsönbe burkolva, kölcsön címén összetett pénzügyi eszközt tartalmazó pénzügyi terméket értékesítettek a fogyasztóknak.

Ma már olyan helyzet állt elő, hogy azt józan ésszel felfogni is nehéz. A POLITIKA ÉRDEKSZFÉRÁJÁVÁ ÉS JÁTSZÓHELYÉVÉ VÁLT EZ AZ EGÉSZ PROBLÉMAHALMAZ, ebből adódik, hogy éppen ott tartunk, hogy átlagosan 8 év törlesztés alatt kifizették az emberek az eredeti Ft-ban folyósított „devizahitelüknek” csaknem a 80%-át és 30-40 %-al több tőkével tartoznak Ft-ban ma, mint az eredetileg felvett hitel !
… és ezt fogjuk ismételten VÁLTOZÓ (egyre növekvő) KAMATOKKAL tovább fizetni, vagy nem fizetni a maga következményeivel együtt.

 

TUDNIUNK KELL, MA MÁR MINDENKI ÉRINTETT!
– van aki a devizahitelei kapcsán
– van, aki a forint hitelei kapcsán
– van aki a csillagászati bankköltségek kapcsán
– van aki az elvett háza kapcsán
…és mindannyian AZ ELCSALT JÖVŐNK KAPCSÁN!

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.
 

MERRE TOVÁBB?
I. Akik elfogadják a jelenlegi helyzetüket, nincs más dolguk, mint több pénzt keresni, mint a mindenkori törlesztő részletük lesz. Aztán egy pár év múlva még több pénzt keresni, mert a törlesztő részletük emelkedni fog. Aztán szülőktől, gyerekektől segítséget kérni az egyre magasabbá váló terhek elviselésére. Addig, mi ki nem szállnak. Jobb esetben kifizetéssel rosszabb esetben kilakoltatással.

 

II. Akik nem fogadják el, azoknak cselekedniük kell!
Csupán emlékeztetőül:

 

loading...1., AKI A RADIKÁLIS MEGOLDÁS HíVE:
az induljon el, keressem meg a radikális megoldást követelő szervezeteket, mozgalmakat, pártokat, csatlakozzon hozzájuk és tegye, amit javasolnak.

 

2. AKI A JOGI MEGOLDÁSBAN BíZIK:
Keressen egy ügyvédet és indítsa meg az eljárásokat.

 

3., AKI IDEGENKEDIK A RADIKÁLIS MEGOLDÁSOKTÓL ÉS PERESKEDNI SINCS KEDVE:
Kérem, az se várja önmagában a csodát, járuljon hozzá egy apró tettel, a saját csodájával…
-Keressenek maguknak vezetőket és ha kell váljanak vezetőkké !
-Ne csak ötletelgessenek, állítsanak maguk mellé embereket-csoportokat és valósítsák meg elképzelésüket ! A legkisebb cselekedet is végtelenül több, mint a SEMMI.
Régebbi, máig működő példa: http://www.antibank.hu/?mod=b_d&b_id=39
-Ne hagyják magukat hamis prófétáktól megvezetni. A józan eszükre hallgassanak, ne a VÉLEMÉNY-AGRESSZIÓRA !
-Aztán nyilvánuljanak meg EGYÜTT (akár közös megmozduláson, akár egy honlapon, akár egy egybetartozást jelző embléma kiragasztásával, hogy MINDENKI TUDJA, HOGY LÉTEZNEK!
MERT ERŐRE CSAK ERŐVEL LEHET VÁLASZOLNI !
Magyarország ébresztő!

 

Negyvenötben a Tankok jöttek, utána a Bankok!
A tankokból egyszer rozsdatemetőt csináltunk, itt az ideje a pénznyelőink elhantolásának.
Higgyék el, az ásó az Önök kezében van! Cselekedjenek! AntiBank.hu

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
HOL KERESHETIK MAJD AZ IGAZSÁGOT A "DEVIZAHITELESEK"?
HOL KERESHETIK MAJD AZ IGAZSÁGOT A “DEVIZAHITELESEK”?

HOL KERESHETIK MAJD AZ IGAZSÁGOT A "DEVIZAHITELESEK"? Az alábbi (PrivátBankár) cikk vajon a kormányzat és a pénzvilág által tétrehozott újabb...

MEGMENEKÜLHETNEK AZ "ADÓSOK" A VÉGREHAJTÁS RÉMÉTŐL! NEM AKARÁSNAK NYÖGÉS A VÉGE, AVAGY AMIKOR AZ ÁTVERT "DEVIZA"-KÁROSULTAK LEGNAGYOBB ELLENSÉGEI A PARLAMENTBEN ÜLNEK.
MEGMENEKÜLHETNEK AZ “ADÓSOK” A VÉGREHAJTÁS RÉMÉTŐL!

MEGMENEKÜLHETNEK AZ "ADÓSOK" A VÉGREHAJTÁS RÉMÉTŐL! NEM AKARÁSNAK NYÖGÉS A VÉGE, AVAGY AMIKOR AZ ÁTVERT "DEVIZA"-KÁROSULTAK LEGNAGYOBB ELLENSÉGEI A PARLAMENTBEN...

Close