ISMÉT FORINTOSÍTÁS! MOST AZ AUTÓSOK ÖRÜLHETNEK A “KEDVEZŐ” FORINTOSÍTOTT ÁRFOLYAMNAK

ISMÉT FORINTOSÍTÁS! MOST AZ AUTÓSOK ÖRÜLHETNEK A "KEDVEZŐ" FORINTOSÍTOTT ÁRFOLYAMNAK.

ISMÉT FORINTOSÍTÁS! MOST AZ AUTÓSOK ÖRÜLHETNEK A "KEDVEZŐ" FORINTOSÍTOTT ÁRFOLYAMNAK

[cn-social-icon]

A Magyar Bankszövetség tárgyalásokat folytat az autóhitelek forintosításáról – erősítette meg a szövetség az MTI-nek pénteken.

Az NGM államtitkárának felvetésére, a kedvezményes árfolyamon történő forintosításra azonban nem reagált a szövetség.

loading...

Orbán Gábor adó- és pénzügyekért felelős államtitkár a Portfolio.hu pénteken megjelent interjújában elmondta: nyáron le szeretnék folytatni a bankszövetséggel az autóhitelek és személyi kölcsönök forintosításáról szóló tárgyalásokat, így ősszel megszülethet az ezzel kapcsolatos jogszabály.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Arra a kérdésre, hogy a kormány támogatja-e az MNB javaslatát, amelyre a devizatartalék 1 milliárd eurós részét is felajánlotta, azt válaszolta: azt szeretnék elérni, hogy a hitelezők és az ügyfelek számára egyaránt önkéntes alapon működjön a forintosítás, mégis tömeges szerződésmódosításra kerüljön sor.

Hogy az ingatlanos devizakárosultak  mennyire elégedettek a forintosítással, azt a videó után, a szavazás eredményében megnézheted!

FORINTOSÍTÁS - ELÉGEDETT VAGY A VISSZAJÁRÓ ÖSSZEGGEL?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...
 [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
AZ ADÓSOK VÉGREHAJTÁSÁNAK ANNYI! VÉGE! - OSZD MEG! DR. LÉHMANN GYÖRGY.
AZ ADÓSOK VÉGREHAJTÁSÁNAK ANNYI! VÉGE! – OSZD MEG! DR. LÉHMANN GYÖRGY

AZ ADÓSOK VÉGREHAJTÁSÁNAK ANNYI! VÉGE! - OSZD MEG! DR. LÉHMANN GYÖRGY A mellékletben látható Európai Bírósági eljárásban előterjesztett szakértői véleményt...

"DEVIZÁS" STRASBOURGI ÜGY + EZERMILLIÁRDOS KORRUPCIÓ.
“DEVIZÁS” STRASBOURGI ÜGY + EZERMILLIÁRDOS KORRUPCIÓ

"DEVIZÁS" STRASBOURGI ÜGY + EZERMILLIÁRDOS KORRUPCIÓ A Strasbourgi ügyünkkel kapcsolatban további részletek a lap alján! [cn-social-icon] Ezermilliárdos állami korrupció Tulajdonképpen...

Close