FONTOS ÜZENET A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ!

FONTOS ÜZENET A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ!

A pótfedezetről és a várható jövőről

Birka devizahitelesek! – Nem láttok az orrotokig?

ÉBRESZTŐ: a tolvaj bankárok ismételten megloptak, már az MNB felügyeletével!

[cn-social-icon]

Barátaim, magyar polgárok!

A szakemberek tömegei úgy behülyítettek, hogy nem vagytok képesek egy egyszerű kivonást elvégezni?? Utálom, hogy nekem, csóringer nyuggernek kell okosnak lenni, miközben ti, ÁLDOZATOK, az ügyvédek, közgazdák, vállalkozások és érdekvédők zsebébe tömitek a pénzt számolatlanul, százezer-számra!

Anyagi és politikai karrierista érdekvédők fene nagy okosságokkal tömik a fejeteket részletes elszámolásról, PBT-ről, perlésről, miközben nem figyelmeztetnek üvöltve mindenkit: a bankárok tőletek lopják el, immár MÁSODSZOR is azt a pénzt, amit a jogalkotók bankármentő törvényeivel a ti megmentésetekre hozsannáznak!Beveszi a cumit a devizásmentők csapata is: Kásler már mennybe megy a saját méltatásától, hogy ezt mind Ő szerezte vissza.

Felmerül bennem a kérdés: mit lehet elvárni

1.) Három milliós áldozati csoporttól, akikből

2.) max 20-25 ezer az aki nem a TV1-ATV-HÍRTV valamint a Kossuth-Lánchíd-KlubRádió és a kereskedelmi csatornák hazugságainak dől be,

3.) és tiltakozásához közösséget keres a Neten, de hagyja, hogy a pióca érdekvédelem, és a gyalázatosan silány ügyvédi karunk vezesse SZAKMAILAG félre,

4.) alig több mint 6.800 hiszi el hogy ő csalók áldozata, és ez ügyben hajlandó és képes a létező csoportban tájékozódni,

5.) valóban gondolkodó és cselekvő mintegy ezer Közösségi Feljelentőből is csupán cca 700 család van!

Mit mondjak erre én, ostoba statisztikus: gondolhatja komolyan bárki is, hogy az érintettek 0,02%-át kitevő TÖMEG összefogása, politikai szervezkedése ér-e valamit???

Maradjunk a valóság drámai pillanatánál, ami most csak arról szól: megértettük-e az olvasott levelet, vagy eleve belehülyültünk a megcélzott butítás részletes elszámolásának világába?

Higgadjunk le, kezdjük értelmezni a bankok első, semmire nem jó, tértivevényes levelét.

Én is bedőltem, mint mindannyian: kell a részletes elszámolás, mert ez az igen csekély adat nem alkalmas az ellenőrzésre.

A bankok kiküldték a hivatalos beismerő vallomásukat a tőlünk eddig ellopott pénzünkről, amit szégyenlősen „tisztességtelenül felszámított összegnek” neveztek el, hogy a csányi haver seggét kimenekítsétek a vádlottak padjáról.

A sablon levélben először feltüntetik „tisztességtelenül felszámított összeget” (a továbbiakban lopott pénz, azaz LP) természetesen svájci frankban, japán yenben vagy euróban, mert még mindig nem akarnak lebukni a hazugságaikkal.

A következő egy tájékoztatás, amely szerint egyoldalú döntéssel beszámítják a jövendő tartozásba a lopott pénzt.

Egy vagy két oldallal arrébb egy táblázatban közlik az átszámítás előtti tartozást (a továbbiakban Régi Tartozás, azaz RT), a (lopott pénzt LP) és az új, csökkentett tartozást (a továbbiakban Új Tartozás, azaz ÚT).

A végeredmény a BANK SZERINT a következő: RT – LP = ÚT

Bár látszólag minden nagyon szép, de már egy harmadikos is tudja, hogy a képlet MATEMATIKAILAG ÉS LOGIKAILAG EGYARÁNT ROSSZ!!!

A helyes megoldás a következő: átszámítás előtti tartozás (RT), – a lopott pénzt (LP) = VALÓS Tartozás (VT) – Beszámított Pénz (BP) = az új, csökkentett tartozást (ÚT).

A végeredmény szerintem a következő: RT – LP = VT – BP = ÚT

A gyengébbek kedvéért leírom a saját tény számaimmal is:

Bank: 2.899,11chf – 687,23chf = 2.211,88 chf

VALÓS: 2.899,11chf – 687,23chf = 2.211,88chf – 687,23chf = 1.524,65 chf

Ezek szerint, a tőlem múltban ellopott pénzből csökkentik a jövőbeni tartozásomat.

Bájos, nem?

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

De akkor kinek a zsebében van a bankok szerint ránk költött ezermilliárd Ft?? Gyuri? Viktor? Poltpetya?

A bankok jelenlegi felelős vezetői ellen büntető feljelentést teszünk, a folyamatban levő KÖZÖSSÉGI FELJELENTÉSÜNK 3. kiegészítésében.

EMBEREK!

Ha most nem lázadtok fel az ellen, hogy ez a maffia-iránytott állam hülyének nézi az embereket, akkor jövőre mehettek vágóhídra, mint a barmok.

Mi vár rátok, szerintem?

A maffia állam őszig nem tudja lezárni a forintosítást, hisz neki csak az kell, hogy a kommunikációjában minden szép és rendezett legyen, ezért vélhetően meghosszabbítja a kilakoltatási moratóriumot tavaszig.

Ősszel államosítja a mohó, maszek bírósági végrehajtást, és kialakítja az elembertelenedett, kíméletlen és méltányosságra képtelen rendszerét.

Január-februárban a fű sem nő; március a politikai harcé.

2016. áprilisáig a bankok megküldik a pót-fedezetek bevonására felszólító leveleiket, amit nem fogtok tudni teljesíteni.

2016. májusától megindul a kíméletlen lesszámolás-végrehajtás és kilakoltatás. A külföldi vevők nem várhatnak ugyebár.

Jövő nyárra százezernyi új bérlő keletkezik, így megvan a kormány bérlakás-teremtési programja is, s hogy örüljünk, néhány tízezerrel ismét gyarapszik majd a nyomorult, hajléktalanok száma.

Szép új világ, made in viktor don csányi módra.

Magyarország ma egy autokrata pártokrácia, ahol már a saját jogalkotásukat sem tisztelik a “nagyok”. Minek a fránya jogrend, ha viktor mondja meg a tutit! Csak megzavarja az alattvalókat, ha azt hiszik jogállamban élnek.

Don csányi, azért te ne nagyon örülj. októberben Hágába megyünk, mert reméljük: Európának még szüksége van a jogbiztonságra.

Felmerülhet azért, hogy van-e megoldás?

A mi államunk megmenti a devizahiteleseket, de eszében sincs IGAZSÁGOT SZOLGÁLTATNI NEKIK!

mi KF-ESEK, MEGYÜNK STRASBOURGBA,HOGY BEMUTASSUK: MILYEN NYOMORÚSÁGOS VILÁGGÁ VÁLT A MI SZÉP HAZÁNK. Megnyerjük, de a harcunk folytatódik Hágában, ahol nekünk csekély számú lázadónak igazságot fognak szolgáltatni, és megkapjuk a jogos jussunkat.

Sajnos ezer család statisztikailag a hibahatár alatt van, s a győzelmünk sem változtat semmin. Valószínűleg a többség sohasem fogja hallani, hogy a kis devizahiteles Dávid legyőzte a doncsányi – Góliátot.

Én is eltűnök a színről, hisz hiába mocskoltam, gyaláztam, aláztam meg az ország leghatalmasabb emberét, abban a reményben, hogy bíróságon kér elégtételt a becsületén esett csorba miatt.

Pech, nincs ennek becsülete, csak pénze és hatalma.

Remélem kedves olvasó, te még képes leszel idejében dönteni: felnőtt, önállóan dönteni képes POLGÁR akarsz lenni, netán birka vagy, amit a vágóhídra hajtanak?

Az idő szorít: Strasbourgba július 6-ig, Hágába várhatóan októberig csatlakozhatsz!

Ne feledd: az emberi jogaid megtiprása ellen INGYEN HARCOLHATSZ, hiszen az Európai emberi jogi bíróság MINDENKINEK INGYENES! A bíróság még az ügyvédi költségeidet is finanszírozza, hogy mindenkinek legyen módja kiállnia az igazáért.

Mi a Közösségi Feljelentésre alapozva az Egyezmény 6. cikk – Tisztességes tárgyaláshoz való jogaink sérelme; a 8. cikk – Magán- és családi élet tiszteletben tartásához való jogunk sérelme; a 13. cikk – Hatékony jogorvoslathoz való jogunk sérelme; a14. cikk – Megkülönböztetés tilalma és a Tizenkettedik kiegészítő jegyzőkönyv 1. cikk – A megkülönböztetés általános tilalma megsértése; és az Első Kiegészítő jegyzőkönyv 1. cikk – Tulajdon védelme súlyos sérülése miatt kérünk jogorvoslatot.

Kedves barátom! Ne add fel, csatlakozz. petermenyhert@gmail.com Menyhért Péter  [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM