Nyertünk másodfokon is! Másodfokon is semmis a szerződés!-A Széchenyi Hitelszövetség honlapjáról

Nyertünk másodfokon is! Másodfokon is semmis a szerződés

Kapcsolódó cikkek a lap alján!

„Ma megvolt a másodfokú bírósági ítélet az OTP Faktoring Zrt végrehajtási ügyében. Az eredmény: a szerződés semmis, a végrehajtás megszüntetésre került, a végrehajtást kérőnek ki kell fizetni a végrehajtási költségeket! A Faktoring egy Erste Bank által megkötött szerződésből adódó tartozást vett meg, és ezt akarta érvényesíteni. Nem sikerült! Az ítéletben a bíró a Kúria július 4-i ítéletére is hivatkozott!!!!!


Az alperes hitelintézetnek már nem csak a végrehajtási díjat kell kifizetni – ami közel 4 millió forint -, de a perköltséget is, ami majdnem 1,3 millió forint. Sokat akadékoskodik a hitelező, lassan eljön a pillanat, amikor már ő fog tartozni.”

Forrás: hitelszovetseg.hu

Korábbi felvétel:


Kapcsolódó cikkek:

A BANKSZÖVETSÉG FENYEGETŐZÉSE-EZT NÉZD MEG!

“Devizahitelek” Varga István-Valami nagy dolog készül

Dr. Damm Andrea a semmis szerződésekről+iratminták!

 

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM