ISMÉT ELVITTÉK AZ IDŐS KILAKOLTATOTT HÁZASPÁRT.

ISMÉT ELVITTÉK AZ IDŐS KILAKOLTATOTT HÁZASPÁRT.

ISMÉT ELVITTÉK AZ IDŐS, KORÁBBAN MÁR KILAKOLTATOTT HÁZASPÁRT.

[good_old_share]


A múlt alkalommal bemutattuk azt az idős házaspárt, akiket lányuk banki tartozása miatt a Magyar rendőrség segítségével az utcára dobtak.

 

A házaspár úgy döntött, hogy visszaköltözik abba a házba, amelyért egy életen át tisztességgel megdolgoztak. Ez meg is történt, de nem maradhattak sokáig.

loading...
Ismét a rendőrség lépett a színre, és elvitték őket. (Videó alább!)

"Több mint húsz éve megindult hazánk újkori gyarmatosítása, melyben az előretolt helyőrségek szerepét többek között a média, a betelepülő bankok, valamint a multinacionális cégek látták el. A globális nagytőke a politikusaink túlnyomó többsége és médiafölénye segítségével folyamatosan hazug és hamis ígéreteket és üzeneteket küldött a magyar társadalom felé, melyekkel nagyrészt elhitette, hogy az alapvető nemzeti és erkölcsi értékekkel szemben a pénz és profitközpontú szemlélet általános bevezetése, térnyerése és elfogadtatása az üdvözítő és egyetlen járható út.

A napjainkra kialakult gazdasági és erkölcsi fertőben egyes politikusaink a saját maguk által hozott törvények védelmét élvezve szabadon fosztogatják és teszik tönkre országunkat.

Ennek is köszönhető, hogy a hazánkban működő idegentőkés külföldi tulajdonú cégszektor szereplői szinte „szivattyúval” pumpálják ki országunkból az itt megtermelt profitot, miközben hazánkban munkahelyek szűnnek meg, hitelek dőlnek be, emberek fagynak meg, családok kerülnek az utcára és a jövőképpel nem rendelkező Magyarság lassan, de biztosan kezd beleroppanni a nagytőke szorításába.

loading…


Mivel a politikusok, döntéshozók nagy része a korábbi árulásaik következményeként mára már képtelen megvédeni a Magyar Nép korábban garantált alkotmányos alapjogait és érdekeit a multinacionális tőkével szemben, ezért inkább törvényekben, rendeletekben szabályozva csorbítja azokat, és így igazítja a kialakult helyzethez.

loading...

Ezekkel a lépésekkel, e politikusok és döntéshozók napról napra közelebb taszítják a nemzetet ahhoz a gazdasági és erkölcsi szakadékhoz, ahonnan már nincs visszaút!"

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Kattints a videóra és a videó el fog indulni!
Szerinted melyik párt oldja meg a „deviza”-károsultak problémáját?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
TÉVEDÉS, HOGY A BANKBAN VAN A PÉNZÜNK! A GAZDASÁG BÁRMIKOR ÖSSZEOMOLHAT.
TÉVEDÉS, HOGY A BANKBAN VAN A PÉNZÜNK! A GAZDASÁG BÁRMIKOR ÖSSZEOMOLHAT.

TÉVEDÉS, HOGY A BANKBAN VAN A PÉNZÜNK! A GAZDASÁG BÁRMIKOR ÖSSZEOMOLHAT. [good_old_share] Félelmetes jövőképet vetített elénk a Portfolio.   Már...

"DEVIZA"-HITELES CSELEKVÉSI TERV.
“DEVIZA”-HITELES CSELEKVÉSI TERV.

"DEVIZA"-HITELES CSELEKVÉSI TERV. [good_old_share] Vezér-Szörényi László - 1998-tól 5 éven keresztül a német kormány bankjának tanácsadója, Banki informatikus, pénzügyi rendszermérnök....

Close