BANKI VISSZAVETT INGATLANOK? ÜZENET A BEFEKTETŐKNEK, KESELYŰKNEK.

BANKI VISSZAVETT INGATLANOK? ÜZENET A BEFEKTETŐKNEK, KESELYŰKNEK.

BANKI VISSZAVETT INGATLANOK? ÜZENET A BEFEKTETŐKNEK, KESELYŰKNEK.

[good_old_share]


Nagy üzlet, vagy inkább nagy lehúzás ? Oszd meg!

 

Alkalmi áron, jóval a piaci ár alatt kínálnak és hirdetnek banki "visszavett" ingatlanokat befektetőknek (helyes kifejezés: kalandoroknak) 4-6 hónapos beköltözés, illetve birtokba adás lehetőségével, úgy, hogy általában 10 % előleget kérnek, melyet letétbe tesznek…

loading...
Az esetekben az adósok az ingatlanban laknak … és szó nincs banki tulajdonban lévő ingatlanokról, maximum egy bejegyzett zálogjogról, ami messze nem jelent tulajdonjogot.

A keselyűk a megszerzett ingatlan adatokkal felkeresik vagy inkább felkerestetik csicskákkal az adósokat, akiket nyilván megdöbbent, hogy ki(k) és hogyan kívánja megszerezni "lopott áron" a tulajdonukat képző ingatlant "jóval a piaci ár alatt", amikor már becsérték alatt elvileg nem is nagyon lehet, csak úgy megszerezni a lakóingatlanokat !

loading…


… a pénzes keselyűk többsége bizony pofára fog esni, mert ez nem így működik, ezért jó eséllyel nem csak a 10 % előleget fogják elbukni, hanem további költsége és kockázata is lehet a gátlástalan nyerészkedésnek.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A Bankcsapda Egyesület álláspontja szerint, jogosulatlanul adnak át ügyfél- és ingatlanadatokat (banktitkokat) ezek a cégek a "regisztrált" érdeklődőknek, akik felkeresik, illetve fekerestetik "embereikkel" az adósokat, hogy érdeklődjenek az "eladó" ingatlannal kapcsolatban pl. a szomszédoktól is…

NCK: A befektetőknek és a hiénáknak az ilyen ingatlanok tekintetében nem lesz minden esetben egyszerű dolguk.
A beérkezett levelekből, és a Facebook – hozzászólásokból ítélve sok károsult úgy van vele, hogy kilakoltatás után elveszett egy élet munkája, már tényleg nem maradt semmije, így gyakorlatilag nincs is mit veszítenie. Várható, hogy az ingatlanok „kiürítése” nem minden esetben fog egyszerűen zajlani, és a végleges kiürítés után is érhetik az új vevőt igen kellemetlen "meglepetések"! Ezeket érdemes előre kalkulálni! Mi (is)szóltunk!

-Az Egyesület a tudomására jutott esetekben jogellenes adatkezelés miatt feljelentést tesz és a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság előtti eljárást kezdeményez, valamint megfontoljuk személyhez fűződő jog megsértése miatti peres eljárás (kártérítési per) kezdeményezését.

loading...

Köszönöm, ha megosztjátok!

Üdvözlettel : Falus Zsolt Ferenc Bankcsapda Egyesület

Befektetőknek, hiénáknak a figyelmébe!: Az alábbi videókban a magyar rendőrség még segíti az "új tulajdonost", de a rendőrségnek, tűzoltóságnak nem feladata, hogy a nap 24 órájában őrizze az ingatlant!
[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ISMÉT ELVITTÉK AZ IDŐS KILAKOLTATOTT HÁZASPÁRT.
ISMÉT ELVITTÉK AZ IDŐS KILAKOLTATOTT HÁZASPÁRT.

ISMÉT ELVITTÉK AZ IDŐS, KORÁBBAN MÁR KILAKOLTATOTT HÁZASPÁRT. [good_old_share] A múlt alkalommal bemutattuk azt az idős házaspárt, akiket lányuk banki tartozása...

TÉVEDÉS, HOGY A BANKBAN VAN A PÉNZÜNK! A GAZDASÁG BÁRMIKOR ÖSSZEOMOLHAT.
TÉVEDÉS, HOGY A BANKBAN VAN A PÉNZÜNK! A GAZDASÁG BÁRMIKOR ÖSSZEOMOLHAT.

TÉVEDÉS, HOGY A BANKBAN VAN A PÉNZÜNK! A GAZDASÁG BÁRMIKOR ÖSSZEOMOLHAT. [good_old_share] Félelmetes jövőképet vetített elénk a Portfolio.   Már...

Close