HITELVÁLSÁG-ITT A VALÓSÁG!

loading...

HITELVÁLSÁG-ITT A VALÓSÁG!

Email


Mi várható a közeljövőben a „deviza”-károsultak szempontjából?

 

"Hitel" – válság. Lovas Judit közgazdász bemutatja azt az időzített bombát, amely a károsultak tömegére vár.A néhány perces beszélgetésben elhangzik, hogy bár az állam titkolja a végrehajtás alatt álló családok számát, de a bankoknál és a behajtó cégeknél lévő követelések száma a becslések szerint 120.000 – 130.000.

Itt családokról beszélhetünk, így könnyen ki lehet következtetni, hogy közel félmillió ember válhat hajléktalanná a közeljövőben.

A válság sajnos valóságos, és ez tagadhatatlanul egy hazánkat sújtó szociális katasztrófa.

 

Az ellenzéki pártok közül egyre többen teszik kampánytémává ezt a társadalmi katasztrófát, fórumokat és megbeszéléseket szerveznek, viszont a FIDESZ-KDNP nem is akar hallani erről a témáról, és sem a károsultakkal, sem pedig az ellenzékkel nem hajlandó érdemi tárgyalásokra a helyzet tisztességes és végleges rendezése érdekében.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Közben az átvert „deviza”-károsultak az Adóskamara rendezésével március 11-re egy megmozdulást szerveznek az Igazságügyi Minisztériumhoz.Időközben pedig megszületett az Európai bíróság döntése is, amely – az első értékelések szerint – bizakodásra adhat okot a "deviza"-károsultak számára!

Melyik pártot választod 2018. április 8-án?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

Email
loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás