HITELVÁLSÁG-ITT A VALÓSÁG!

HITELVÁLSÁG-ITT A VALÓSÁG!

HITELVÁLSÁG-ITT A VALÓSÁG!

[good_old_share]


loading...

Mi várható a közeljövőben a „deviza”-károsultak szempontjából?

 

"Hitel" – válság. Lovas Judit közgazdász bemutatja azt az időzített bombát, amely a károsultak tömegére vár.A néhány perces beszélgetésben elhangzik, hogy bár az állam titkolja a végrehajtás alatt álló családok számát, de a bankoknál és a behajtó cégeknél lévő követelések száma a becslések szerint 120.000 – 130.000.

Itt családokról beszélhetünk, így könnyen ki lehet következtetni, hogy közel félmillió ember válhat hajléktalanná a közeljövőben.

A válság sajnos valóságos, és ez tagadhatatlanul egy hazánkat sújtó szociális katasztrófa.

 

Az ellenzéki pártok közül egyre többen teszik kampánytémává ezt a társadalmi katasztrófát, fórumokat és megbeszéléseket szerveznek, viszont a FIDESZ-KDNP nem is akar hallani erről a témáról, és sem a károsultakkal, sem pedig az ellenzékkel nem hajlandó érdemi tárgyalásokra a helyzet tisztességes és végleges rendezése érdekében.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Közben az átvert „deviza”-károsultak az Adóskamara rendezésével március 11-re egy megmozdulást szerveznek az Igazságügyi Minisztériumhoz.Időközben pedig megszületett az Európai bíróság döntése is, amely – az első értékelések szerint – bizakodásra adhat okot a "deviza"-károsultak számára!

Melyik pártot választod 2018. április 8-án?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DR. RAVASZ LÁSZLÓ – MIT TEHETNEK A DEVIZA-KÁROSULTAK?
DR. RAVASZ LÁSZLÓ – MIT TEHETNEK A DEVIZA-KÁROSULTAK?

DR. RAVASZ LÁSZLÓ – MIT TEHETNEK A DEVIZA-KÁROSULTAK? [good_old_share] Már többször felmerült az a probléma, hogy milyen viszonyban legyünk a...

SZABÓ TÍMEA - MENTSÜK MEG A DEVIZAHITELESEKET.
SZABÓ TÍMEA – MENTSÜK MEG A DEVIZAHITELESEKET.

SZABÓ TÍMEA - MENTSÜK MEG A DEVIZAHITELESEKET. [good_old_share] Mentsük meg a devizahiteleseket! - Fórum Szabó Tímeával.   Ez történt Orbán...

Close