HITELVÁLSÁG-ITT A VALÓSÁG!

HITELVÁLSÁG-ITT A VALÓSÁG!

HITELVÁLSÁG-ITT A VALÓSÁG!

[good_old_share]


Mi várható a közeljövőben a „deviza”-károsultak szempontjából?

 

"Hitel" – válság. Lovas Judit közgazdász bemutatja azt az időzített bombát, amely a károsultak tömegére vár.A néhány perces beszélgetésben elhangzik, hogy bár az állam titkolja a végrehajtás alatt álló családok számát, de a bankoknál és a behajtó cégeknél lévő követelések száma a becslések szerint 120.000 – 130.000.

Itt családokról beszélhetünk, így könnyen ki lehet következtetni, hogy közel félmillió ember válhat hajléktalanná a közeljövőben.

A válság sajnos valóságos, és ez tagadhatatlanul egy hazánkat sújtó szociális katasztrófa.

 

Az ellenzéki pártok közül egyre többen teszik kampánytémává ezt a társadalmi katasztrófát, fórumokat és megbeszéléseket szerveznek, viszont a FIDESZ-KDNP nem is akar hallani erről a témáról, és sem a károsultakkal, sem pedig az ellenzékkel nem hajlandó érdemi tárgyalásokra a helyzet tisztességes és végleges rendezése érdekében.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Közben az átvert „deviza”-károsultak az Adóskamara rendezésével március 11-re egy megmozdulást szerveznek az Igazságügyi Minisztériumhoz.Időközben pedig megszületett az Európai bíróság döntése is, amely – az első értékelések szerint – bizakodásra adhat okot a "deviza"-károsultak számára!

Melyik pártot választod 2018. április 8-án?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM