IDEGESEK A BANKOK – A DEVIZÁSOK NEM HAGYJÁK MAGUKAT.

IDEGESEK A BANKOK – A DEVIZÁSOK NEM HAGYJÁK MAGUKAT.

IDEGESEK A BANKOK – A DEVIZÁSOK NEM HAGYJÁK MAGUKAT.


A most megjelent friss adatok szerint hatalmas tömegben árasztották el a bíróságokat a devizahiteles perek.

A „deviza”-károsultak nem hagyják magukat, és erre minden okuk megvan. Számtalan független jogász, ügyvéd és pénzügyi szakértő fedte fel az elmúlt évek alatt azokat a trükköket, amelyekkel a bankok megtévesztették az ügyfeleiket.

loading...Érthető, ha sok károsult úgy dönt, hogy nem hagyja magát, és kitartóan harcol az igazáért, otthonáért valamint családja biztonságáért.

A most közölt adatok alapján tizenötezer olyan ügy érkezett az ország bíróságaira, amelyben az ügyfelek a korábban megkötött devizás szerződések egy vagy akár több pontját kifogásolták.

A számok azt mutatják, hogy száz gazdasági és polgári jogi per közül átlagosan nyolc a devizahitelezés miatt kezdődött, a legtöbb a fővárosban és Pest megyében.

A perek száma folyamatosan emelkedik. Ezt komolyan kell venni.

A közelmúltban nagyjából 15 ezer ügy érkezett.

loading...

Az ország bíróságaira összesen körülbelül 190 ezer gazdasági és polgári peres ügy futott be, ezek közül 15 ezer érintette a külföldi pénznemben nyilvántartott kölcsönöket.

Az új esetek nagyjából fele Budapesthez és Pest megyéhez köthető. A múlt esztendő végén nagyjából hétezer per volt folyamatban, ez az érték körülbelül ezerrel volt kevesebb, mint az azt megelőző esztendőben december 31-én rögzített adat.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Sajnos ennek ellenére a FIDESZ-KDNP még most sem érzi úgy, hogy ebbe a folyamatba jogalkotással be kellene avatkozni.

A devizakárosultakkal és az őket tömörítő szervezetekkel nem tárgyal, és az ellenzék részéről érkező devizahiteles javaslatokat sorban „lesöpri az asztalról”.

Érthetetlen ez a viselkedés, mert egy hatalmas méretű társadalmi katasztrófa közelít a kilakoltatási moratórium végén.

Mi várható a közeljövőben a „deviza”-károsultak szempontjából? Lovas Judit közgazdász bemutatja azt az időzített bombát, amely a károsultak tömegére vár. IDE KATTINTVA olvashatod a cikket.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
HITELVÁLSÁG-ITT A VALÓSÁG!
HITELVÁLSÁG-ITT A VALÓSÁG!

HITELVÁLSÁG-ITT A VALÓSÁG! [good_old_share] Mi várható a közeljövőben a „deviza”-károsultak szempontjából?   "Hitel" - válság. Lovas Judit közgazdász bemutatja azt...

DR. RAVASZ LÁSZLÓ – MIT TEHETNEK A DEVIZA-KÁROSULTAK?
DR. RAVASZ LÁSZLÓ – MIT TEHETNEK A DEVIZA-KÁROSULTAK?

DR. RAVASZ LÁSZLÓ – MIT TEHETNEK A DEVIZA-KÁROSULTAK? [good_old_share] Már többször felmerült az a probléma, hogy milyen viszonyban legyünk a...

Close