NYUGATI TÉR – A SZERVEZŐK ÜZENETE

NYUGATI TÉR - A SZERVEZŐK ÜZENETE.

NYUGATI TÉR – A SZERVEZŐK ÜZENETE

[good_old_share]

Kerékgyártó László – Tisztelt Sorstársak!

 

Tudod: Ma 11 órától a Nyugati tér! Még néhány fontos infót megosztok Veletek, osszátok tovább lécci!Hozzatok magatokkal nem leverős sátrat, takarót, hálózsákot, SZÉKET!, elemlámpát, gyertyát, esetleg fáklyát az esti programhoz. 

Ne felejtsetek el fehér felsőben /póló, ing, blúz, akármi / jönni a holnapi TV felvételre. Nemzeti színű szalagot adunk hozzá, vagy ha van nektek, hozzátok magatokkal azt is! Ez szép, tiszta, egységes hatást kelt majd.
Nyomtassatok szórólapokat sokat, valamennyit mi, szervezők is viszünk. Mellékelem a szöveget!
Nyomtassatok néhány autóra ragasztható szöveget, pl. ilyet, mint amit tartok!
Hozzatok magatokkal molinókat, táblákat!
Hozzatok magyar zászlót, az árpádsávos zászló is magyar!

Rövid kiegészítés: Több károsult is jelezte, hogy azért nem jó nekik ez az időpont, mert dolgoznak.

Semmi probléma! Ez a demonstráció nem csak munkaidőben tart, hanem a tervek szerint napokon keresztül, folyamatosan. Tehát délután, vagy este, a munka után is ki tudsz látogatni a Nyugati térre.

Viszont fontos, hogy a „képviselőket” bent találjuk a „munkahelyükön”. Ez pedig csak hétköznap lehetséges…már aki bent lesz.

Kövesd az eseményeket, mert a szervezők hozzánk is eljuttatják a friss híreket. Amint lehetőségünk engedi, feltesszük ide is.

Pártzászlót és jelképeket viszont NE HOZZATOK, ez nem párt – vagy párttámogatású rendezvény.
Itt a szórólap szövege:

JÓ, HOGY ITT VAGY, ÜDV A KLUBBAN,
Itt és most sok álmatlan éjszaka, szorongás, rettegés ér véget, vagy így, vagy úgy.
TUDNOD KELL, NEM TARTOZOL SENKINEK, SE BANKNAK, SE VÉGREHAJTÓNAK, 
MERT EZ MÁR RÉGEN NEM ARRÓL SZÓL.A BANKOK (SAJÁT KAPZSISÁGUKBÓL ADÓDÓ) VESZTESÉGÜKET RÉGEN LEÍRTÁK.
A lehúzó szándék ezerféleképpen nyilvánul meg Veled szemben, szinte mindegy hogy a bank, az abnormális adók, a közműszámlák, egy pusztító önkormányzati adóiroda, vagy a sunyi parkolási csapdák, a lényeg, hogy a hatalom ma ÉLŐSDI és EMBERTELEN.
EZ EGY HÁBORÚ, ERKÖLCS, IGAZSÁG ÉS MORÁL NÉLKÜL.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A sötét oldal, bankszövetség, közjegyzők, bírók, végrehajtók összefogtak az EMBEREK, CSALÁDOK ellen, és hidd el, sokak megélhetése függ attól, hogy részt vegyenek a Te lehúzásodban, tulajdonképpen fejpénzt kapnak érted….ÉRTED ?

Neked is szövetségeseket kell találnod, hogy meg tudd VÉDENI MAGAD, ÉS MINDAZOKAT AKIK KEDVESEK NEKED.
Ma és itt megmutatjuk, hogy élheted túl, és nem vagy egyedül.
MA ÉS ITT EL KELL ÉRNÜNK MINDEN VÉGREHAJTÁS ÉS KILAKOLTATÁS AZONNALI BESZŰNTETÉSÉT ( azokét is, ahol egy sunyi hatóság berángatja a bankot egy végrehajtásba)
MA ÉS ITT MEG KELL AKADÁLYOZNUNK, HOGY AZ „ADÓSOK” HÁTA MÖGÖTT ELÁRVEREZZÉK AZ OTTHONAIKAT GUSZTUSTALAN ORGAZDÁKNAK (ma is folyik a toborzás effajta„befektetőkért”)
MA ÉS ITT MEGFOGADJUK, HOGY NEM HAGYJUK CSERBEN EGYMÁST, MINDEN VÉGREHAJTÁST, KILAKOLTATÁST KÖZÖS ERŐVEL AKADÁLYOZUNK MEG.Nincs törvényes végrehajtás és kilakoltatás, mert ezeket a „törvényeket” ellened hozták azok, akik a Te elpusztításoddal akarják megváltani a maguk túlélését.
Ilyen pedig már sok volt a történelemben, és minden sötét oldal lényegében ugyanaz.

Hitler, Sztálin, vagy a bankok…, vagy a közjegyzők, bírók, végrehajtók….a történelem mindig ugyanaz, és MINDENKI ADDIG MEGY EL, AMÍG HAGYJÁK.
Nem mész sokra, ha 50 év múlva elismerik, hogy áldozat voltál, hiszen CSAK EZ AZ EGY ÉLETED VAN. Senkit nem támasztott fel a rehabilitáció, a volt gyilkosok viszont remekül megélnek társadalmunkban.
Ez ügyben nincs jobb meg bal, csak fent és lent.

MARADJ TEHÁT VELÜNK, MEGHALLGATUNK, A TE PROBLÉMÁD A MIENK IS,AHOGY EZ FORDÍTVA IS IGAZ. LÁTOD, NEM VAGY EGYEDÜL.

Okozzatok nekünk fejtörést! Legyen az a legnagyobb kihívás számunkra, hogy hogy fogunk a Nyugati téren elférni, hol parkoljon a rengeteg forgalom lassító jármű! smile hangulatjel
Várunk mindenkit! Kerékgyártó László.

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM