MÁRCIUS 11 “DEVIZA”-KÁROSULTAK PROGRAMJA.

MÁRCIUS 11 "DEVIZA"-KÁROSULTAK PROGRAMJA.

MÁRCIUS 11 "DEVIZA"-KÁROSULTAK PROGRAMJA.

[good_old_share]


A tüntetés tervezett menetrendje:

 

13 órától gyülekezés a Szabadság téren az Október 6. utca végénél.14-17 óra között rövid felszólalások lesznek zenei és irodalmi betétekkel, meglepetésekkel…

Felszólalók: (még nem végleges)

Dr. Ravasz László
Mátay Sarolta (Quaestor)
Arató János (Baumag)
Dr.Ölveczky István
Hámori Gábor
Deák Emma
Kerékgyártó László
Horváth András
Szabó József
Balog István

Kb. 17-18 óra között átvonulunk a Kossuth térre a (i)Gazságügyihez, ahová kiszegezzük a 12 pontunkat.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Majd jön az est fénypontja: kisorsolunk egy Dunára néző panorámás fotelt a fotelforradalmároknak.Amit hozzatok!: jó sok felirat, plakát, transzparens, molinó, duda, síp, zajkeltő eszközök! Legyünk színesek, ötletesek, látványosak, hangosak és zajosak!

Plusz: hozzátok el a szerződésnek csúfolt halálos ítéletek egy példányát!Ja, és ne felejtsétek otthon a humorérzéketeket és a harci kedveteket sem!

Nem klubdélutánt akarunk! További ifó: IDE KATTINTVA!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM