HASZNOS TANÁCS BEDŐLT SZERZŐDÉSEK ESETÉRE.

HASZNOS TANÁCS BEDŐLT SZERZŐDÉSEK ESETÉRE.

HASZNOS TANÁCS BEDŐLT SZERZŐDÉSEK ESETÉRE.

[good_old_share]

Szalagyi Erzsébet – Kedveseim!


(FONTOS, OLVASD EL és OSZD MEG KÉRLEK!)

 

Néztem ma a Látótér című műsort a Hír Tv.-n és benne volt, hogy az Intrum Justitia Zrt. 20 MILLIÁRD forintért vásárolta meg az ERSTE Bank bedőlt szerződéseit. Ez több 10 000 szerződést jelent!
Nyilatkozott az Intrum Vezérigazgatója Felfalusi Péter, hogy csak akkor fognak árverezést indítani, ha látják, hogy valaki szándékosan nem akar fizetni!

Na ezt nem kell elhinni! Ne higgyük, hogy ez a tetű Intrum azért fektetett be 20 MILLIÁRD forintot, mert a havi 20 000 Ft.-os törlesztésünk kell nekik! 3 hónapot nem adok, és végrehajtásra illetve árverezésre adják az ingatlanokat!

Kérlek benneteket, nézzétek meg az ingatlan tulajdoni lapját, és ha a banknak nincsen bejegyezve ELIDEGENÍTÉSI ÉS TERHELÉSI TILALOM akkor gyereknek, jó barátnak, szülőnek vagy bárkinek akiben megbíztok jegyeztessétek be ügyvéd által a haszonélvezeti jogot!

Ha árverésre kerül egy ingatlan haszonélvezeti joggal, akkor a végrehajtó a végrehajtási adatokban fel fogja tüntetni, hogy sikeres árverezés esetén sem költöztethető ki a HASZONÉLVEZŐ!

SENKI NEM FOGJA MEGVENNI!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Ide teszem azt a szó szerinti iratot, amit az ügyvédednek be kell küldenie a földhivatalba! – Szalagyi Erzsébet.loading…Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM