HASZNOS TANÁCS BEDŐLT SZERZŐDÉSEK ESETÉRE.

HASZNOS TANÁCS BEDŐLT SZERZŐDÉSEK ESETÉRE.

HASZNOS TANÁCS BEDŐLT SZERZŐDÉSEK ESETÉRE.

[good_old_share]

Szalagyi Erzsébet – Kedveseim!


(FONTOS, OLVASD EL és OSZD MEG KÉRLEK!)

 

Néztem ma a Látótér című műsort a Hír Tv.-n és benne volt, hogy az Intrum Justitia Zrt. 20 MILLIÁRD forintért vásárolta meg az ERSTE Bank bedőlt szerződéseit. Ez több 10 000 szerződést jelent!

loading...




Nyilatkozott az Intrum Vezérigazgatója Felfalusi Péter, hogy csak akkor fognak árverezést indítani, ha látják, hogy valaki szándékosan nem akar fizetni!

Na ezt nem kell elhinni! Ne higgyük, hogy ez a tetű Intrum azért fektetett be 20 MILLIÁRD forintot, mert a havi 20 000 Ft.-os törlesztésünk kell nekik! 3 hónapot nem adok, és végrehajtásra illetve árverezésre adják az ingatlanokat!

Kérlek benneteket, nézzétek meg az ingatlan tulajdoni lapját, és ha a banknak nincsen bejegyezve ELIDEGENÍTÉSI ÉS TERHELÉSI TILALOM akkor gyereknek, jó barátnak, szülőnek vagy bárkinek akiben megbíztok jegyeztessétek be ügyvéd által a haszonélvezeti jogot!

Ha árverésre kerül egy ingatlan haszonélvezeti joggal, akkor a végrehajtó a végrehajtási adatokban fel fogja tüntetni, hogy sikeres árverezés esetén sem költöztethető ki a HASZONÉLVEZŐ!

SENKI NEM FOGJA MEGVENNI!

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Ide teszem azt a szó szerinti iratot, amit az ügyvédednek be kell küldenie a földhivatalba! – Szalagyi Erzsébet.







loading…



Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ITT TART A „DEVIZÁSOK” MENTÉSE: ELJÁRÁSOK A "DEVIZÁSOKAT" VÉDŐ ÜGYVÉDEK ELLEN.
ITT TART A „DEVIZÁSOK” MENTÉSE: ELJÁRÁSOK A “DEVIZÁSOKAT” VÉDŐ ÜGYVÉDEK ELLEN.

ITT TART A „DEVIZÁSOK” MENTÉSE: ELJÁRÁSOK A "DEVIZÁSOKAT" VÉDŐ ÜGYVÉDEK ELLEN. [good_old_share] Ti küldtétek… Békés László - Tisztelt Kúria! A...

SENKIT NEM HAGYUNK AZ ÚT SZÉLÉN! VAGY MÉGIS?
SENKIT NEM HAGYUNK AZ ÚT SZÉLÉN! VAGY MÉGIS?

SENKIT NEM HAGYUNK AZ ÚT SZÉLÉN! VAGY MÉGIS? [good_old_share] Orbán nem tartotta ígéretét: sokan kerültek az út szélére... (az oldal...

Close