DEVIZÁS TÜNTETŐK FOGADTÁK ORBÁNT-ELADTATOK BENNÜNKET!

DEVIZÁS TÜNTETŐK FOGADTÁK ORBÁNT-ELADTATOK BENNÜNKET!

Orbán Viktor Szegedi fogadtatásáról, és a "deviza"-hiteles tüntetőkről a 24. hu számolt be.

 

„Eladtatok bennünket!” Tüntetők fogadták Orbánt Szegeden. Videó alább!


Orbán Viktor utoljára 815 napja járt Szegeden, ahová most azért tért vissza, hogy Botka László polgármesterrel a Modern Városok Program szegedi fejlesztéseiről tárgyaljon. A kormányfő néhány perccel 8 óra után érkezett meg.

"Csaló bankok, bűnözők" skandálták a demonstrálók
Orbánt a polgármester fogadta, kezet fogtak, mosolyogtak és Lázár János miniszterrel együtt bevonultak a városházára, amely előtt hitelkárosultak tüntettek – írja a Délmagyarország.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

"Eladtatok bennünket! Eladtatok bennünket!"

Ezt skandálták. A helyi lapnak egy civil aktivista egyértelművé tette, az üzenet Orbán Viktornak szól, mert nemhogy Szegeden, de az országban se le lenne keresnivalója. A kormányfői vizit miatt rendkívül szigorú biztonsági intézkedéseket léptettek érvénybe Szegeden, ahol a városháza előtti útszakaszt lezárták, csak engedéllyel lehet behajtani. Botka László és Orbán Viktor várhatóan 10 órakor sajtótájékoztatón számol be a várost érintő fejlesztésekről.
FIGYELEM! Többen is jelezték, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!
Szólj hozzá

Hozzászólás