Hogyan játszik össze a bíróság a végrehajtóval, az ügyészség pedig a bizonyítékok ellenére semmit sem tesz

Hogyan játszik össze a bíróság a végrehajtóval, az ügyészség pedig a bizonyítékok ellenére semmit sem tesz

Hogyan játszik össze a bíróság a végrehajtóval, az ügyészség pedig a bizonyítékok ellenére semmit sem tesz.

[good_old_share]


Üdvözletem!

Csak nagy vonalakban írnám le a történetünket, amiben arra szeretnék rámutatni, hogy, hogyan játszik össze a bíróság a végrehajtóval, az ügyészség pedig a bizonyítékok ellenére semmit sem tesz.

 

Ez ma Magyarország! (Ti küldtétek…)Osztrák banktól vettünk fel hitelt, de nem Ausztriában, hanem itt Magyarországon, Keszthelyen intézte az ügyletet, egy ügyvédi irodában, Keszthelyi közjegyzővel.

Utólag derültek ki a törlesztési feltételek, amit mi nem tudtunk teljesíteni. Ezért megpróbáltuk kiváltani, de a bank nem állt velünk szóban, az ügyvédet nem lehetett elérni. Két magyarországi banktól is kaptunk volna hitelt, amivel a végrehajtót megkerestük, de mind a kétszer elküldött minket hogy kevés, mindig ötszázezer forinttal több kellett volna neki.

Az árveréseket sorban megkifogásoltuk, mert a végrehajtó úr a törvényt sorozatban átlépte.

loading…


Az utolsó árverésnél szintén kifogást nyújtottam be a bírósághoz, de az iktatóban másik osztályra rakták a levelünket. Mire a végrehajtó lezárta az árverést, a levelünk is előkerült, és a bíróság megadta a felfüggesztést, de már csak az árverés lezárta után.

Kértem a bíróságot, hogy semmisítse meg az árverést, mivel a törvény szerint az iktatóba történő beérkezést kell figyelembe venni, és ha ezt veszik figyelembe akkor a 15 napos határidőbe bőven beleférhetett volna hogy az árverés lezárása előtt megkapjuk a felfüggesztést. A bíróság elutasított, szerintük nem a végrehajtó hibája hogy "későn" adtuk be a kifogást.

loading...

Nem adtuk be későn, a bíróságon rakták egy kicsit félre, és pont akkor került elő amikor lezárult az árverés.

Gondolom, mindenki tudja, hogy miért.A másodfok ugyanezzel az indokkal utasított el. Az ügyészségen is feljelentést tettem, de csodák csodája ők is ugyanezzel az indokkal utasítottak el. A bizonyítékokat figyelembe sem vették. A végrehajtó a díjjegyzékben, amit küldött, csak a tartozást sorolta fel, de a több millió forintot, amit levont, azt nem. Ez a pénz hova lett?

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ez nem sikkasztás? A kilakoltatás előtt beadványt adtunk be a bíróságra, hogy mondják ki a szerződés semmisségét. Formai hibára hivatkozva elutasították. A tartalmát nem is vizsgálták. Esélyt sem kaptunk, hogy peres úton, tisztességes eljárással a bíró hozzon döntést.

A banknak nincs engedélye, hogy itt Magyarországon folytasson hitelezési tevékenységet, pedig az egész ügyletet itt bonyolította le. Semmilyen elszámolást nem kaptunk a banktól, csak a végrehajtói díjjegyzéket. Május 9-től mi is hajléktalanok vagyunk bírósági és ügyészségi segédlettel. Ennyit ér ma az igazságszolgáltatás Magyarországon! Tisztelettel: J. Ildikó.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A devizahiteleket Orbán Viktor szabadította Magyarországra.
A devizahiteleket Orbán Viktor szabadította Magyarországra.

A devizahiteleket Orbán Viktor szabadította Magyarországra. [good_old_share] A FIDESZ a szocialistákra, a szocik pedig a fideszre mutogatnak...ahogy már megszokhattuk, megy...

LEVELET HOZOTT A POSTÁS - A DEVIZAHITELES VÉGÍTÉLET DÁTUMA.
LEVELET HOZOTT A POSTÁS – A DEVIZAHITELES VÉGÍTÉLET DÁTUMA.

LEVELET HOZOTT A POSTÁS - A DEVIZAHITELES VÉGÍTÉLET DÁTUMA. [good_old_share] Saját hazámban válok (és válunk még sok ezren) menekültekké!... Drága...

Close