DEVIZAHITELEK – ÚJRA VAN FÉNY AZ ALAGÚT VÉGÉN!

DEVIZAHITELEK - ÚJRA VAN FÉNY AZ ALAGÚT VÉGÉN!

DEVIZAHITELEK – ÚJRA VAN FÉNY AZ ALAGÚT VÉGÉN!

[good_old_share]


FRISS RÖVIDHÍR. + SZAVAZÁS!

 

Egy rövid, de annál sokatmondóbb hírt tett közzé Dr. Marczingós László ügyvéd úr Facebook oldalán.

Biztosak vagyunk benne, hogy erre már sokan vártak. Reméljük, hogy ez a folyamat általános lesz, mert minden jogszabály és minden bizonyíték a bankok által átvert károsultak igazát támasztja alá.Dr. Marczingós – Elkezdték nem zsigerből visszautasítani az új Pp. hatálya alatt előterjesztett keresetleveleimet. Sőt! Végrehajtásokat is felfüggesztettek. 14 havi szenvedés után talán van fény az alagút végén! Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

NCK: Lehet rájöttek, hogy az Európai Unió Bírósága 2018 november 08.-án meghozott C-227/18. számú Ítélete alapján a szerződések nem felelnek meg a követelményeknek?

[poll id=”16″]

Iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM