HURRÁ! TILTJÁK A HAJLÉKTALANSÁGOT!

HURRÁ! TILTJÁK A HAJLÉKTALANSÁGOT!

HURRÁ! TILTJÁK A HAJLÉKTALANSÁGOT!

[good_old_share]


loading...

A hír hallatán minden értelmesen gondolkodó ember azt híhetné, hogy ez az intézkedés pontot tesz például a „deviza”-hitelek miatt utcára hajított családok kálváriájára, hisz, ha a hajlékaikból az utcára hajítja a családokat az állam, attól még nekik is élniük kell valahol.De nem! Pedig hamarosan többszázezer emberről beszélhetünk!

 

Az igazság az, hogy az életbe lépő kormányrendelet segítségével lehetőség lesz arra, hogy még az utolsó személyes tárgyaiktól is megfosszák a legszerencsétlenebb embereket!

Október 15. után megsemmisíthetik a hajléktalanok ingóságait. Hát emberek, ide jutottunk!

A napi.hu szerint hatalmas bürokráciát generál, hogy a hajléktalanoknak 2018. október 15-étől tilos közterületen életvitelszerűen tartózkodniuk.

Jelentős feladatokat szabadít saját szerveire az állam a hajléktalanság betiltásával, írja a Napi.hu.

loading...

A Magyar Közlöny 2018. október 2-i számában jelent meg a 178/2018 (X.2.) kormányrendelet "az életvitelszerű közterületi tartózkodás szabályainak megsértése szabálysértéssel kapcsolatban közreműködő egyes szervek kijelöléséről és feladatairól", amelyből kiderült, hogy október 15-től, amikortól betiltják a hajléktalanságot, a szabálysértésen ért hajléktalanok ingóságait tárolnia kell majd a helyi önkormányzatnak vagy rendőrségnek.Erről az illetékes szervnek határozatot kell majd hoznia, a határozatban pedig tételesen fel kell sorolni az ideiglenesen elhelyezett ingóságok megnevezését, mennyiségét és becsléssel megállapított értékét is.

A "tárolhatatlan" ingóságaikat a szabály szerint meg kell semmisíteni. Erről szintén jegyzőkönyvet kell készíteni, és ezek értékét is meg kell becsülni, mert amennyiben a hajléktalan a megsemmisítés után jelentkezne ingóságaiért, vissza kell neki fizetni azok értékét – amiből levonják az ideiglenes tárolás és a megsemmisítés költségét.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A kormánypárti politikusok a hajléktalanságot betiltó új szabályozás elfogadásakor állították, hogy van annyi férőhely a szállásokon, hogy egyetlen hajléktalannak se kelljen az utcán élnie.

A Népszava szerint valójában a téli krízisidőszakban megnyitott szálláshelyekkel együtt is alig több mint 11 ezer férőhely van a hajléktalanszállókon, a hajléktalanok száma viszont ennek két-háromszorosára tehető.

Közhiteles adatokból tudjuk, hogy napjainkban is közel százezer végrehajtási eljárás van folyamatban, amely többszázezer embert érint.

Tehát hamarosan többszázezer emberről beszélünk!!!

Minden, ami politika hozzászólása: A Nemzeti Eszközkezelő 5 év alatt 32 146 lakás tulajdonjogát vette át, ebből 6328 lakásét a tavalyi évben. 5 év alatt 4442 kényszerértékesítést hajtottak végre a pénzügyi intézmények, ebből a tavalyi évben 2318-at, vagyis több mint a felét. 2018-ban eddig 1755 család került az utcára!
5 év alatt 10.000 magyar ember menekült az öngyilkosságba, a kilátástalan helyzete miatt.A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG C 51/17. ÍTÉLETE MAGYARUL. I. RÉSZ.
AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG C 51/17. ÍTÉLETE MAGYARUL. I. RÉSZ.

Bevezetőnek egy kedves olvasónk rövid, de lényeges gondolatát közöljük: [good_old_share] Szeptember 20-a óta naponta leírom, hogy az EUB-hoz nem a...

AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG C 51/17. ÍTÉLETE MAGYARUL. II. RÉSZ.
AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG C 51/17. ÍTÉLETE MAGYARUL. II. RÉSZ.

[good_old_share] 52      Emlékeztetni kell arra, hogy a 93/13 irányelv 1. cikkének (2) bekezdése, amely a kötelező érvényű törvényi vagy rendeleti rendelkezéseket tükröző feltételekre...

Close