Gyurcsány azt állítja, hogy Orbán meghibbant!

Gyurcsány azt állítja, hogy Orbán meghibbant!

Gyurcsány azt állítja, hogy Orbán meghibbant!


Gyurcsány szerint Orbán meghibbant. Kemény kijelentések ezek!

Hamarosan jó világ lesz Magyarországon! Még nyugatról is hozzánk jönnek majd dolgozni!Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke nem volt elragadtatva Orbán Viktor temesvári beszédétől. A miniszterelnök arról beszélt, hogy mi olyan világot építünk, ahol az lesz a gondunk, hogy miként tudjuk majd foglalkoztatni a Nyugat-Európából hozzánk igyekvő munkaerőt.

A DK elnöke a Facebookon arról írt, hogy Orbán meghibbant.

„Asszongya az ember, hogy jó világ jön. Lesz itt minden. Mint a Kánaánban.
Ide gyünnek majd mindenhonnan. Főleg Nyugatról dolgozni.

Mert itt jó. Nagyon jó.
Nagyon jó 130 ezer forintért kezdő orvosnak lenni. Hű de jó! Ennél kevesebbet kapnak a tanárok. Ez még jobb.

Az meg egyenesen mennyei, hogy vagy 700 ezer ember nem fog kapni orvosi ellátást a nem létező társadalombiztosítás alapján. Minek? Betegnek lenni is jó. A legjobb.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Imádjuk, hogy lesz még atomerőmű. Orosz barátok építik. Druzsba, barátság. Megbonthatatlan.

Keletről jöttünk. Megyünk. Vissza. De jönnek nyugatról. Hozzánk. Mert itt jó.
Az ember meghibbant. De ez is jó.
Kinek? Neki. Mert neki már nem fáj. Nekünk nagyon.”

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM