Kereskedelem-363 ezer forintra emelik az eladók bérét

Kereskedelem-363 ezer forintra emelik az eladók bérét
loading...

cégnélKereskedelem-363 ezer forintra emelik az eladók bérét


Az Aldinál 363 ezer forintra emelik az eladók bérét

Akik már két éve a cégnél dolgoznak, azoknak 12, illetve 24 százalékkal nő a fizetése.Január 1-jétől minden pozícióban az inflációt meghaladó emelést hajt végre az Aldi. A cég bérpolitikája a lojalitást honorálja: a minél hosszabb szolgálati időt magasabb összeggel díjazza.

Két év munkaviszony után a bolti dolgozók legalább 12%-kal, a boltvezetők 24%-kal magasabb bérsávba kerülnek.

loading...

Az Aldi továbbra is földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül egységes bértáblát alkalmaz, vagyis minden üzletben és a biatorbágyi logisztikai központban egyforma bért kapnak a dolgozók, igaz, kivételt jelentenek a nagy forgalmú kiemelt boltok.

A cég 2020. január 1-jétől emeli a béreit: heti 40 órás foglalkoztatás esetén 24 hónapos aldis munkaviszony után bruttó 362 900 forintra, kiemelt üzletek esetében bruttó 406 500 forintra nő a fizetés. Az elmúlt öt évben az Aldi 76 500 forinttal emelte a heti 40 órában dolgozó bolti és a raktári dolgozók kezdő bruttó bérét.

A boltvezetők kezdő bére heti 40 órás munkaviszony esetén bruttó 580 200 forintra, kiemelt bolt esetében 667 200 forintra nő jövő évtől. Két év Aldinál eltöltött munkaviszony után a bér 720 400 forintra, kiemelt bolt esetében bruttó 828 500 forintra emelkedik – ez 24%-os emelés a kezdő bérhez képest mindkét esetben.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A boltvezetők kezdő bére 132 400 forinttal lett magasabb az elmúlt öt év során.

2020-ban a vállalat mintegy 2,5 milliárd forintot fordít bérfejlesztésre Magyarországon. A cég 144 magyarországi üzletében, a biatorbágyi logisztikai központjában és a központi igazgatás területén közel 3800-an dolgoznak – mondta el a Napi.hu-nak Bernhard Haider, az Aldi Magyarország vezetője.

loading…


Read previous post:
A CÖF IS CSERBEN HAGYTA A "DEVIZA"-KÁROSULTAKAT
A CÖF IS CSERBEN HAGYTA A “DEVIZA”-KÁROSULTAKAT

A CÖF IS CSERBEN HAGYTA A "DEVIZA"-KÁROSULTAKAT Bár a CÖF pontosan ismeri a banki visszaéléseket, mostanában mégis csendben van ezzel...

Segítség az OTP-s "deviza"-károsultaknak.
Segítség az OTP-s “deviza”-károsultaknak.

Segítség az OTP-s "deviza"-károsultaknak. Egy kis segítség Otp-s adósoknak. - Dr. Szabó László kártérítési ügyvéd. A kölcsönszerződésben a bank feltünteti...

Close