FIGYELMEZTETÉS A LEJÁRT TARTOZÁSOKKAL KAPCSOLATBAN.

FIGYELMEZTETÉS A LEJÁRT TARTOZÁSOKKAL KAPCSOLATBAN.

FIGYELMEZTETÉS A LEJÁRT TARTOZÁSOKKAL KAPCSOLATBAN.

[good_old_share]


Kedves Állampolgárok! FONTOS INFÓK A CIKK VÉGÉN!

 

"…lejárt tartozás…".

Banki adósok oldala – Szeretnénk felhívni figyelmük arra, hogy ha az alábbi cégek levelet küldenek Önöknek akkor semmit se reagáljanak rá és ha csekk is van azt se fizessék be:– Intrum Justitia Zrt
– Eos Faktor Zrt
– OTP Faktoring Zrt
– Legal Rest Zrt
– Reg Finance Zrt
– Faktor Ring Zrt és további cégek.

Fenti cégeknek az az üzleti politikája, hogy megvásárolnak egy lejárt tartozást bankoktól/ Pénzügyi Zrt-től( Provident,stb…) telefonszolgáltatóktól, közüzemi szolgálatóktól.

Ezen esetekben a legtöbb követelt összeget engedményezés/jogutódlásra való hivatkozással próbálják Önre erőltetni, de ez megtévesztés és csalás, mivel több PTK törvényi jogszabályi feltételek vannak ahhoz jogos legyen a követelés.

A megküldött levelük (részletfizetési megállapodás) arra kell nekik, hogy a jogtalan követelést elismertessék Önnel, és aki ezt aláírja és bele megy a Tisztességtelen üzletbe (simlis) akkor elő jön a " MÓKUS KERÉK EFEKTUS" aminek a vége, hogy akár éveken át csak fizet és fizet és fizet.

TEHÁT ÖN MAGUKTÓL NE FIZESSENEK BE 1 CSEKKET SEM AZ ILYEN CÉGEK RÉSZÉRE,MERT AZZAL EL ISMERIK A JOGTALAN KÖVETELÉST!!!

Telekommunikációs elévülés: 1 évFöldgáz ,áram, egyéb: 2 év

Pénzügyi : 5 év

Valaki így reagált: Ezek behajtó cégek ha nem fizet le tiltják a fizetést de még inkaszót is rá tehetnek a fizetésre akkor egy forintott sem tud az illető fel venni sajnos ez van!!!! Ez a összeg 4 szeresét is be hajtja!!! Ha van ingatlan és nem fizet el árverezi az ingatlan!!! Ez nem tréfa!!!

Mivel eleve lejárt tartozásról volt szó, azért ez nem így van. Próbálkoznak, de a lejárt tartozások esetén egyszerű a megoldás. IDE KATTINTVA "csokorba szerve" válogathatsz az információk között, IDE KATTINTVA pedig konrét, pozitív példát is olvashatsz!

Szerinted a 2019-es választások előtt a FIDESZ-KDNP megoldja az átvert „deviza”-károsultak kilátástalan helyzetét?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

Iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM