FIGYELMEZTETÉS A LEJÁRT TARTOZÁSOKKAL KAPCSOLATBAN.

loading...

FIGYELMEZTETÉS A LEJÁRT TARTOZÁSOKKAL KAPCSOLATBAN.

Email


Kedves Állampolgárok! FONTOS INFÓK A CIKK VÉGÉN!

 

"…lejárt tartozás…".

Banki adósok oldala – Szeretnénk felhívni figyelmük arra, hogy ha az alábbi cégek levelet küldenek Önöknek akkor semmit se reagáljanak rá és ha csekk is van azt se fizessék be:– Intrum Justitia Zrt
– Eos Faktor Zrt
– OTP Faktoring Zrt
– Legal Rest Zrt
– Reg Finance Zrt
– Faktor Ring Zrt és további cégek.

loading...

Fenti cégeknek az az üzleti politikája, hogy megvásárolnak egy lejárt tartozást bankoktól/ Pénzügyi Zrt-től( Provident,stb…) telefonszolgáltatóktól, közüzemi szolgálatóktól.

Ezen esetekben a legtöbb követelt összeget engedményezés/jogutódlásra való hivatkozással próbálják Önre erőltetni, de ez megtévesztés és csalás, mivel több PTK törvényi jogszabályi feltételek vannak ahhoz jogos legyen a követelés.

A megküldött levelük (részletfizetési megállapodás) arra kell nekik, hogy a jogtalan követelést elismertessék Önnel, és aki ezt aláírja és bele megy a Tisztességtelen üzletbe (simlis) akkor elő jön a " MÓKUS KERÉK EFEKTUS" aminek a vége, hogy akár éveken át csak fizet és fizet és fizet.

TEHÁT ÖN MAGUKTÓL NE FIZESSENEK BE 1 CSEKKET SEM AZ ILYEN CÉGEK RÉSZÉRE,MERT AZZAL EL ISMERIK A JOGTALAN KÖVETELÉST!!!

Telekommunikációs elévülés: 1 évFöldgáz ,áram, egyéb: 2 év

Pénzügyi : 5 év

Valaki így reagált: Ezek behajtó cégek ha nem fizet le tiltják a fizetést de még inkaszót is rá tehetnek a fizetésre akkor egy forintott sem tud az illető fel venni sajnos ez van!!!! Ez a összeg 4 szeresét is be hajtja!!! Ha van ingatlan és nem fizet el árverezi az ingatlan!!! Ez nem tréfa!!!

Mivel eleve lejárt tartozásról volt szó, azért ez nem így van. Próbálkoznak, de a lejárt tartozások esetén egyszerű a megoldás. IDE KATTINTVA "csokorba szerve" válogathatsz az információk között, IDE KATTINTVA pedig konrét, pozitív példát is olvashatsz!

Szerinted a 2019-es választások előtt a FIDESZ-KDNP megoldja az átvert „deviza”-károsultak kilátástalan helyzetét?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

Iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás