HA VAN KITARTÁSOD…

HA VAN KITARTÁSOD...

Ti küldtétek – Krisztina Kosina

[cn-social-icon]

Üdv Sorstársak!

Évek óta szajkózzuk,mit kell(ene) tenni és hogyan és még mindig csak meghunyászkodás és csendes tudomásulvétel van. Na de….hátha a történetemmel kicsit erőt és kitartást tudok adni azoknak akik elhatározták magukat és azoknak is,akik előtte állnak,hogy pereljenek. MERT PERELNI érdemes!

Szóval 2008: lakáshitel:7000000 Ft CHF,Raiffeisen Bank.

2012: munkahely megszűnik,így a törlesztés is dugába dől.

2013: már végrehajtásra adva a hitel és ekkor, az utolsó előtti pillanatban találtam egy igazán emberséges, segítőkész ügyvédet és perelni kezdtünk.

Ekkor a bank 11700000 Ft-ot követel plusz a végrehajtói díjat,mely 3800000 Ft. Az addigi munkám "gyümölcsét" az Ügyvéd úr kezére bíztam és imádkoztam,hogy a lehető legelőnyösebb megoldás szülessen.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Végrehajtás semmissé nyilvánítása megtörtént, ezzel egy időben a szerződést is támadtuk. A bank visszaperelt, veszített.

Hallgatás jó hosszú hónapokig. Ééééééééééés……………………..az elmúlt héten megtört a jég. Jelentkezett a bank mézes-mázos hangú kolleginája és ajánlatot tett. Méghozzá nem is akár milyet.

Kivásárolhatom a hitelem kb. 5500000 Ft-ért-ért ékbecsléstől is függ, de kb. ennyi-és a bank nagylelkűen elengedi a többi "tartozást".

Mindezt úgy ajánlja, hogy azonnal elállok a pereskedéstől!!!!

Mondom,  mi a manó? Mikor megközöltem a hölgyeménnyel, hogy mindenről az ügyvédemmel tárgyalhat, mert ő jár el a nevemben, jól nevelten rám tette a telefont. Ma is hívott egy "na,akkor hogyan döntött, mert ez csak egy egyszeri ajánlat, mely 15 napig érvényes "mondattal, amire ismét az Ügyvéd úr megkeresését ajánlottam neki.

Ismét megszakadt a vonal……Szóóóóóval, azt hiszem,jó úton haladunk afelé, hogy a lehető legkedvezőbben alakuljon ez az évtized csalásának induló, hajmeresztő ámokfutás. Nem győzöm elégszer megköszönni a Jóistennek, hogy ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben találkoztam Dr. Kisházi János ügyvéd úrral. –

Krisztina Kosina [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM