HA VAN KITARTÁSOD…

HA VAN KITARTÁSOD...

Ti küldtétek – Krisztina Kosina

[cn-social-icon]

Üdv Sorstársak!

Évek óta szajkózzuk,mit kell(ene) tenni és hogyan és még mindig csak meghunyászkodás és csendes tudomásulvétel van. Na de….hátha a történetemmel kicsit erőt és kitartást tudok adni azoknak akik elhatározták magukat és azoknak is,akik előtte állnak,hogy pereljenek. MERT PERELNI érdemes!

Szóval 2008: lakáshitel:7000000 Ft CHF,Raiffeisen Bank.

loading...

2012: munkahely megszűnik,így a törlesztés is dugába dől.

2013: már végrehajtásra adva a hitel és ekkor, az utolsó előtti pillanatban találtam egy igazán emberséges, segítőkész ügyvédet és perelni kezdtünk.

Ekkor a bank 11700000 Ft-ot követel plusz a végrehajtói díjat,mely 3800000 Ft. Az addigi munkám "gyümölcsét" az Ügyvéd úr kezére bíztam és imádkoztam,hogy a lehető legelőnyösebb megoldás szülessen.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Végrehajtás semmissé nyilvánítása megtörtént, ezzel egy időben a szerződést is támadtuk. A bank visszaperelt, veszített.

Hallgatás jó hosszú hónapokig. Ééééééééééés……………………..az elmúlt héten megtört a jég. Jelentkezett a bank mézes-mázos hangú kolleginája és ajánlatot tett. Méghozzá nem is akár milyet.

loading...

Kivásárolhatom a hitelem kb. 5500000 Ft-ért-ért ékbecsléstől is függ, de kb. ennyi-és a bank nagylelkűen elengedi a többi "tartozást".

Mindezt úgy ajánlja, hogy azonnal elállok a pereskedéstől!!!!

Mondom,  mi a manó? Mikor megközöltem a hölgyeménnyel, hogy mindenről az ügyvédemmel tárgyalhat, mert ő jár el a nevemben, jól nevelten rám tette a telefont. Ma is hívott egy "na,akkor hogyan döntött, mert ez csak egy egyszeri ajánlat, mely 15 napig érvényes "mondattal, amire ismét az Ügyvéd úr megkeresését ajánlottam neki.

Ismét megszakadt a vonal……Szóóóóóval, azt hiszem,jó úton haladunk afelé, hogy a lehető legkedvezőbben alakuljon ez az évtized csalásának induló, hajmeresztő ámokfutás. Nem győzöm elégszer megköszönni a Jóistennek, hogy ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben találkoztam Dr. Kisházi János ügyvéd úrral. –

Krisztina Kosina [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
RÉSZLEGES ADÓSSÁGELENGEDÉS LENGYELORSZÁGBAN.
RÉSZLEGES ADÓSSÁGELENGEDÉS LENGYELORSZÁGBAN

RÉSZLEGES ADÓSSÁGELENGEDÉS LENGYELORSZÁGBAN [cn-social-icon] A lengyel parlament a frankhitelesek részleges adósság-elengedéséről tárgyal   Lucie Szymanowska, az MTI tudósítója jelenti: Varsó,...

A MAGYAR DEVIZAKÁROSULTAK MEGBÉNÍTOTTÁK A FORGALMAT! OSZD MEG! ADD TOVÁBB!
A MAGYAR DEVIZAKÁROSULTAK MEGBÉNÍTOTTÁK A FORGALMAT! OSZD MEG! ADD TOVÁBB!

A MAGYAR DEVIZAKÁROSULTAK MEGBÉNÍTOTTÁK A FORGALMAT! OSZD MEG! ADD TOVÁBB! [cn-social-icon] Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!   A „NeFizess! Perelj! Tiltakozz!”...

Close