Ilyen van? Eltűnik a pénzed a bankból és még te tartozol hatalmas összeggel

Dr. Fiszter Zsuzsanna, Ilyen van? Eltűnik a pénzed a bankból és még te tartozol hatalmas összeggel

Ez szinte teljességgel hihetetlen…Iyen biztosan nem történhet meg! VAGY MÉGIS ???

Dr. Fiszter Zsuzsanna – 8,8 milliárdos generált követelés a bank felé tartozás hiányában…

Napokban jelent meg a sajtóban, hogy egy magyar férfi három hónappal ezelőtt nyitott bankszámlát az UniCredit banknál, de nem olyan rég utalást kívánt indítani, de a tranzakció sikertelen lett.

Személyes ment be egy bankfiókba és ott szembesült vele a számlája 8 887 777 260 forintos mínuszban van.
A bank nyilván mossa kezeit és valamilyen technikai hibának állítja be az esetet. Hasonlóan hangzik a magyarázat mint, amit a végrehajtók szoktak mondani, hogy csak egy kis hiba volt stb.

Sajnos, amíg nem rendeződik a helyzet a család nem is tud hozzáférni a számlán tartott összeghez. Az pedig, hogy valójában mi lehetett a háttérben érdemes lenne felderíteni, mert véletlenek nincsenek…

Ez az eset egyébként nagyon jól rámutat arra, hogy a pénzintézet akkor is elintézi az embernek, hogy tartozzon, ha tényleg nincs is rá jogalapja.

De ami ennél is fontosabb, hogy meg kell őrizni a készpénz használati jogot!

Sőt alkotmányos joggá kell alakítani, hogy soha ne lehessen a magyar embereket teljes egészében kiszolgálni a kizsákmányoló és nemzet romboló pénzintézeteknek! Dr. Fiszter Zsuzsanna

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM