FIGYELEM! A TE OTTHONOD IS VESZÉLYBEN LEHET!

FIGYELEM! A TE OTTHONOD IS VESZÉLYBEN LEHET!

FIGYELEM! A TE OTTHONOD IS VESZÉLYBEN LEHET!

[good_old_share]


Az alábbi felhívást Szalagyi Erzsébet tette közzé Facebook oldalán. Azt változtatás nélkül közreadjuk.

 
KEDVESEIM!

Mindenki tudja, hogy az ERSTE eladott 20 MILLIÁRD forint értékben bedőlt követeléseket az INTRUM JUSTITIA nevezetű bandának!

Az Intrum Justitia Zrt. vezetője felfalusi péter! Az Intrum kiíratja árverésre az ingatlant (1. fotó) és felfalusi péter másik cége a Lakóingatlan-Forgalmazó Kft. (2. fotó) az árverésen megveszi!

Ja és a végrehajtó elfelejti kiértesíteni a tulajt az árverezésről!

Ma ketten hívtak, akiknek elárverezték az otthonát és mindkettőt ez a …. vette meg! Ezek a közeljövőben tömegével fognak megtörténni!

loading…


Javaslom mindenkinek, akit végrehajtás fenyeget, tájékozódjon az árverési oldalon, hogy nincs-e kiírva az otthona árverésre!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM