A követeléskezelő elállt a követeléstől-a Végső Esély párt üzenete

A követeléskezelő elállt a követeléstől-a Végső Esély párt üzenete

A követeléskezelő elállt a követeléstől-a Végső Esély párt üzenete


Adunk útmutatást, adunk szakmai alap információkat. Ha szükséges ügyvédi ajánlást is…a Végső Esély párt üzenete:

Tisztelt Követők !A 2019-es év igen sokaknak küzdelmes volt a Követeléskezelőkkel, közjegyzőkkel s végrehajtókkal szemben. S sokan pert is nyertek de van akinek a Követeléskezelő cég magától el állt a követeléstől.

Ezt a lendületet 2020.01.01-től folytatjuk és segítünk a harcban. De ehhez az is szükséges,hogy akit zaklat a Követeléskezelő az Tigris haraggal menjen nekik. Adunk útmutatást, adunk szakmai alap információkat. Ha szükséges ügyvédi ajánlást is.

Erőt, kitartást s harcos szellemet a jővő évre.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Szívből kívánja az elnökség, hogy Sikeres és Eredményekben gazdag békés boldog Új Év elébe nézzenek és sok jót kívánunk 2020.ra. Végső Esély párt.

A Végső Esély párt közösségi oldalát IDE KATTINTVA találjátok meg.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM