FELVÉTELKORI ÁRFOLYAMON VÁLTOTTÁK ÁT A HITELEKET-ÉS NEM MENTEK TÖNKRE A BANKOK!

FELVÉTELKORI ÁRFOLYAMON VÁLTOTTÁK ÁT A HITELEKET-ÉS NEM MENTEK TÖNKRE A BANKOK!

FELVÉTELKORI ÁRFOLYAMON VÁLTOTTÁK ÁT A HITELEKET-ÉS NEM MENTEK TÖNKRE A BANKOK!

[good_old_share]


Hogy kellett volna átváltani a „deviza”-hiteleket ??? És hogy nem kellett volna hülyére venni a Magyar "deviza"-károsultakat ??Bognár László – Ha nem a bankok f.. szopogató kormányunk lenne, akkor minimum úgy, mint a Román kormány, de még igazságosabb lett volna a Szlovák kormány példáját átvenni. Ugyanis az említett két országban a vezetők rájöttek, hogy a bankok kimerítették a csalás törvényi tényállását, s legalább megpróbálták menteni a menthetőt!

A Románok a nem létező devizát a felvételkori árfolyamon váltották vissza, míg a szlovákoknál a bedőlt hiteleseknek ki kellett tölteni egy adat lapot.

Ezek után kiment a lakásra két hivatalnok, felmérte az ingóságok értékét, s ha az nem haladta meg a meghatározott értéket, akkor eltörölték a hitelt, ha meghaladta, akkor megmaradt a hitel egy része, amit igen alacsony törlesztőkkel kell tovább fizetni! S lás csodát nem mentek tönkre a bankok, s valamiért a gazdaságuk is jobban teljesít, mint a miénk.

Romániában:

Itt a csomag: felvételkori árfolyamon váltják át a román frankhiteleket.
A svájci frankban felvett lakossági hiteleket eredeti árfolyamon váltják lejhitelre – az erről szóló törvénytervezetet egyhangúan fogadta el a román képviselőház kedden. A Fitch múlt heti elemzése szerint több mint 160 milliárd forintba kerülhet a csomag a román bankszektornak.

Az OTP romániai leánybankja már korábban átváltotta a frankhitelei nagy részét, így valószínűleg mérsékelten érinti csak a csomag.

A jogszabály szerint a frankhitelesek adósságát azon a jegybanki árfolyamon kell a bankoknak lejre váltaniuk, amely a szerződéskötés napján volt érvényes- erről a portfolio számolt be.

loading…


Az OTP augusztus közepén közölte, hogy romániai leánybankja tavaly decemberben részleges tartozás-elengedést és alacsonyabb kamatokat ajánlott fel több mint tízezer frankhitelesének, ha lejre vagy euróra váltják svájci frankban leszerződött hitelüket.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Minket viszont teljesen debilnek néznek. Nálunk az igazság elfedésére a miniszterelnök nyíltan belehazudik a választók képébe. Felmagasztalja a bankárvédő magyar kormány teljesítményét, és letagadja a valós tényeket. Ezt 2018-ban meg is köszönjük nekik!
FIGYELEM! Sokan jeleztétek, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM