FELVÉTELKORI ÁRFOLYAMON VÁLTOTTÁK ÁT A HITELEKET-ÉS NEM MENTEK TÖNKRE A BANKOK!

FELVÉTELKORI ÁRFOLYAMON VÁLTOTTÁK ÁT A HITELEKET-ÉS NEM MENTEK TÖNKRE A BANKOK!

FELVÉTELKORI ÁRFOLYAMON VÁLTOTTÁK ÁT A HITELEKET-ÉS NEM MENTEK TÖNKRE A BANKOK!

[good_old_share]


Hogy kellett volna átváltani a „deviza”-hiteleket ??? És hogy nem kellett volna hülyére venni a Magyar "deviza"-károsultakat ??Bognár László – Ha nem a bankok f.. szopogató kormányunk lenne, akkor minimum úgy, mint a Román kormány, de még igazságosabb lett volna a Szlovák kormány példáját átvenni. Ugyanis az említett két országban a vezetők rájöttek, hogy a bankok kimerítették a csalás törvényi tényállását, s legalább megpróbálták menteni a menthetőt!

loading...

A Románok a nem létező devizát a felvételkori árfolyamon váltották vissza, míg a szlovákoknál a bedőlt hiteleseknek ki kellett tölteni egy adat lapot.

Ezek után kiment a lakásra két hivatalnok, felmérte az ingóságok értékét, s ha az nem haladta meg a meghatározott értéket, akkor eltörölték a hitelt, ha meghaladta, akkor megmaradt a hitel egy része, amit igen alacsony törlesztőkkel kell tovább fizetni! S lás csodát nem mentek tönkre a bankok, s valamiért a gazdaságuk is jobban teljesít, mint a miénk.

Romániában:

Itt a csomag: felvételkori árfolyamon váltják át a román frankhiteleket.
A svájci frankban felvett lakossági hiteleket eredeti árfolyamon váltják lejhitelre – az erről szóló törvénytervezetet egyhangúan fogadta el a román képviselőház kedden. A Fitch múlt heti elemzése szerint több mint 160 milliárd forintba kerülhet a csomag a román bankszektornak.

Az OTP romániai leánybankja már korábban átváltotta a frankhitelei nagy részét, így valószínűleg mérsékelten érinti csak a csomag.

A jogszabály szerint a frankhitelesek adósságát azon a jegybanki árfolyamon kell a bankoknak lejre váltaniuk, amely a szerződéskötés napján volt érvényes- erről a portfolio számolt be.

loading...
loading…


Az OTP augusztus közepén közölte, hogy romániai leánybankja tavaly decemberben részleges tartozás-elengedést és alacsonyabb kamatokat ajánlott fel több mint tízezer frankhitelesének, ha lejre vagy euróra váltják svájci frankban leszerződött hitelüket.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Minket viszont teljesen debilnek néznek. Nálunk az igazság elfedésére a miniszterelnök nyíltan belehazudik a választók képébe. Felmagasztalja a bankárvédő magyar kormány teljesítményét, és letagadja a valós tényeket. Ezt 2018-ban meg is köszönjük nekik!
FIGYELEM! Sokan jeleztétek, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
VÉGREHAJTÁS-KÖZJEGYZŐK TÜNDÖKLÉSE ÉS BUKÁSA.
VÉGREHAJTÁS-KÖZJEGYZŐK TÜNDÖKLÉSE ÉS BUKÁSA.

VÉGREHAJTÁS-KÖZJEGYZŐK TÜNDÖKLÉSE ÉS BUKÁSA. [good_old_share] Egy újabb lehetőség, hogy megakasszuk a végrehajtási eljárást!   A hiteles Harsona felvétele. Fontos és...

A CIVIL ÖSSZEFOGÁS, MINT MEGOLDÁS A DEVIZAHITELES KATASZTRÓFÁRA IS! I.RÉSZ.
A CIVIL ÖSSZEFOGÁS, MINT MEGOLDÁS A DEVIZAHITELES KATASZTRÓFÁRA IS! I.RÉSZ.

A CIVIL ÖSSZEFOGÁS, MINT MEGOLDÁS A DEVIZAHITELES KATASZTRÓFÁRA IS! I.RÉSZ. [good_old_share] Mottó: "Egyedül nem megy...". Folytatjuk beszélgetésünket Dr. Ravasz Lászlóval...

Close