BANKÁROK IRÁNYÍTJÁK AZ ORSZÁGUNKAT?

BANKÁROK IRÁNYÍTJÁK AZ ORSZÁGUNKAT?

BANKÁROK IRÁNYÍTJÁK AZ ORSZÁGUNKAT?

[good_old_share]


Szabó József, a Hiteles Mozgalom vezetője „deviza”- károsultként hosszú évek óta jogszerűen és kitartóan küzd az igazáért.Minden lehetséges jogi utat és eszközt felhasznált, hogy bizonyítsa – bankja a forintosítás során a számára küldött elszámoló levélben és a hiteltörténeti kimutatásban sem a valós adatokat közölte.

Mire a cikk végére érünk, egyesekben jogosan merülhet fel az a megállapítás, hogy a cikk címében szereplő kérdőjelet inkább felkiáltójelre kellene lecserélni.

Alább változtatás nélkül közöljük a Szabó József által elkészített cikket. Természetesen kíváncsian várjuk a véleményed, és azt is szeretnénk tudni, hogy szerinted egy ilyen jogi környezetben mi lenne a „deviza”- károsultak számára az ideális megoldás?

És arra is kíváncsiak vagyunk, hogy az alább olvasható dokumentumokat az érintett bevonásával mikor közli le a fősodratu média.

 

PBT: az Erste készítsen új devizás elszámolást!

 

A határozat:
Az elszámolás vitatása közel két éve kezdődött el:

Hosszas peres eljárást követően a Fővárosi Törvényszék helyezte hatályon kívül azt a PBT határozatot, mely a beadványom állításaival egyáltalán nem foglalkozott, engem minősített és a banknál mindent rendben talált.
 
A hosszas peres eljárásban egyetlen egyszer sem tették lehetővé, hogy személyesen mutassam meg hol a hiba az elszámolásban, hogy elmagyarázzam hol látok problémákat.
 
Az új PBT eljárásban volt egyetlen egy alkalommal tárgyalás, így a PBT is belátta, hogy valóban vannak az elszámolással gondok. Az Erstét kiegészítő számolás elkészítésére és adatok megadására kötelezték. Az Erste anyaga nem tisztázta a helyzetet, sőt újabb problémákra derült fény:

loading…


Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A PBT nem fogadta el minden kezdeményezésemet, viszont belátta, hogy új elszámolásra van szükség:

loading…


A teljes határozat 9 oldal…
 
Miközben az elszámoláson (is) vitatkoztunk, miközben a hat éve indított perem fel van függesztve (mivel nincs végleges elszámolás), az Erste   ELINDÍTOTTA A VÉGREHAJTÁST !!!

Kíváncsian várjuk a véleményed, és azt is szeretnénk tudni, hogy szerinted egy ilyen jogi környezetben mi lenne a „deviza”- károsultak számára az ideális megoldás?

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM