BANKÁROK IRÁNYÍTJÁK AZ ORSZÁGUNKAT?

BANKÁROK IRÁNYÍTJÁK AZ ORSZÁGUNKAT?

BANKÁROK IRÁNYÍTJÁK AZ ORSZÁGUNKAT?

[good_old_share]


Szabó József, a Hiteles Mozgalom vezetője „deviza”- károsultként hosszú évek óta jogszerűen és kitartóan küzd az igazáért.Minden lehetséges jogi utat és eszközt felhasznált, hogy bizonyítsa – bankja a forintosítás során a számára küldött elszámoló levélben és a hiteltörténeti kimutatásban sem a valós adatokat közölte.

loading...

Mire a cikk végére érünk, egyesekben jogosan merülhet fel az a megállapítás, hogy a cikk címében szereplő kérdőjelet inkább felkiáltójelre kellene lecserélni.

Alább változtatás nélkül közöljük a Szabó József által elkészített cikket. Természetesen kíváncsian várjuk a véleményed, és azt is szeretnénk tudni, hogy szerinted egy ilyen jogi környezetben mi lenne a „deviza”- károsultak számára az ideális megoldás?

És arra is kíváncsiak vagyunk, hogy az alább olvasható dokumentumokat az érintett bevonásával mikor közli le a fősodratu média.

 

PBT: az Erste készítsen új devizás elszámolást!

 

A határozat:
Az elszámolás vitatása közel két éve kezdődött el:

Hosszas peres eljárást követően a Fővárosi Törvényszék helyezte hatályon kívül azt a PBT határozatot, mely a beadványom állításaival egyáltalán nem foglalkozott, engem minősített és a banknál mindent rendben talált.
 
A hosszas peres eljárásban egyetlen egyszer sem tették lehetővé, hogy személyesen mutassam meg hol a hiba az elszámolásban, hogy elmagyarázzam hol látok problémákat.
 
Az új PBT eljárásban volt egyetlen egy alkalommal tárgyalás, így a PBT is belátta, hogy valóban vannak az elszámolással gondok. Az Erstét kiegészítő számolás elkészítésére és adatok megadására kötelezték. Az Erste anyaga nem tisztázta a helyzetet, sőt újabb problémákra derült fény:

loading...

loading…


Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A PBT nem fogadta el minden kezdeményezésemet, viszont belátta, hogy új elszámolásra van szükség:

loading…


A teljes határozat 9 oldal…
 
Miközben az elszámoláson (is) vitatkoztunk, miközben a hat éve indított perem fel van függesztve (mivel nincs végleges elszámolás), az Erste   ELINDÍTOTTA A VÉGREHAJTÁST !!!

Kíváncsian várjuk a véleményed, és azt is szeretnénk tudni, hogy szerinted egy ilyen jogi környezetben mi lenne a „deviza”- károsultak számára az ideális megoldás?

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
FELVÉTELKORI ÁRFOLYAMON VÁLTOTTÁK ÁT A HITELEKET-ÉS NEM MENTEK TÖNKRE A BANKOK!
FELVÉTELKORI ÁRFOLYAMON VÁLTOTTÁK ÁT A HITELEKET-ÉS NEM MENTEK TÖNKRE A BANKOK!

FELVÉTELKORI ÁRFOLYAMON VÁLTOTTÁK ÁT A HITELEKET-ÉS NEM MENTEK TÖNKRE A BANKOK! [good_old_share] Hogy kellett volna átváltani a „deviza”-hiteleket ??? És...

VÉGREHAJTÁS-KÖZJEGYZŐK TÜNDÖKLÉSE ÉS BUKÁSA.
VÉGREHAJTÁS-KÖZJEGYZŐK TÜNDÖKLÉSE ÉS BUKÁSA.

VÉGREHAJTÁS-KÖZJEGYZŐK TÜNDÖKLÉSE ÉS BUKÁSA. [good_old_share] Egy újabb lehetőség, hogy megakasszuk a végrehajtási eljárást!   A hiteles Harsona felvétele. Fontos és...

Close