TELJES BANKI KIFOSZTÁS? ELSÉTÁLÁSI JOG? A FIDESZ HAMAROSAN MEGOLDJA!

TELJES BANKI KIFOSZTÁS? ELSÉTÁLÁSI JOG? A FIDESZ HAMAROSAN MEGOLDJA!

TELJES BANKI KIFOSZTÁS? ELSÉTÁLÁSI JOG? A FIDESZ HAMAROSAN MEGOLDJA!

[good_old_share]


A FIDESZ-KDNP csak 2017-ben tudta meg, hogy a bankok fosztogatják a Magyar lakosságot. A fosztogatás mellett pedig "még bele is rúgnak a földön fekvő emberekbe".

 

Azt akarták a "deviza"-károsultaknak beadni, hogy eddig nem tudtak róla. Hát akkor mutassuk meg nekik, hogy valójában mennyi "deviza"-károsult él ebben az országban!

loading...Szeretnénk a "deviza"-károsultak figyelmét felhívni arra a tényre, hogy a FIDESZ ilyen irányú ígéretet (az alábbi videó szerint is) még 2017-ben tett. Illetve fontos tény, hogy mindezt hivatalosan, a sajtónyilvánosság előtt tette.

A kilakoltatások viszont most, 2018-ban még nagyobb sebességre kapcsoltak, és az ingatlan elvesztése után, a sok esetben földönfutóvá tett család további hatalmas adósságot vihet magával az utcára,… vagy a híd alá. BOCSÁNAT…az utcára nem, mert ha az utcán húzza meg magát a család, akkor azzal bűncselekményt követ el!

Szóval, nézzük meg az alábbi videót, és gondolkodjunk közösen:

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ÉS ISMÉT "DEVIZA"-HITEL.
ÉS ISMÉT “DEVIZA”-HITEL.

ÉS ISMÉT "DEVIZA"-HITEL. [good_old_share] Felpörögtek az események! A Heti Napló Facebook oldalán soha nem látott mértékben érkeztek a témához a...

MEGOLDÓDOTT A KILAKOLTATÁSOK KÉRDÉSE?
MEGOLDÓDOTT A KILAKOLTATÁSOK KÉRDÉSE?

MEGOLDÓDOTT A KILAKOLTATÁSOK KÉRDÉSE? [good_old_share] Érdekes felvetés…érdemes elgondolkodni rajta:   Horváth Rudolf - Alaptörvénybe foglalták, hogy senkit nem lehet az...

Close