A BŰNELKÖVETŐ BANKOKNAK MEG KELL KAPNIUK MÉLTÓ BÜNTETÉSÜKET!

A BŰNELKÖVETŐ BANKOKNAK MEG KELL KAPNIUK MÉLTÓ BÜNTETÉSÜKET!

A BŰNELKÖVETŐ BANKOKNAK MEG KELL KAPNIUK MÉLTÓ BÜNTETÉSÜKET!

[good_old_share]


A kormányzat folyamatos árulásban van "deviza"-hitel ügyben. VIDEÓ ALÁBB!




Így húz hasznot a kormány a devizahitelesekből.

Összeférhetetlenség:  Mivel Trócsányi miniszter ügyvédi irodája a bankokat védi a hitelkárosultakkal szemben, ezért felmerül a kérdés: mennyire elfogulatlan a kormány ebben az ügyben.

A Jobbik (miután megszavazta a forintosítást), most arra szólítja fel a kormányt, hogy tárgyalja újra a „deviza”-hiteles ügyet.

Z. Kárpát szerint a bűnelkövető bankoknak meg kell kapniuk a jogos büntetésüket.

 

Természetesen meg kellene kapniuk, hisz bizonyítottan hazánkban a bankok 734 milliárd forintot vontak el a "deviza"-károsult családoktól szervezetten, folytatólagosan. Ezzel az összeggel a családok mellett értelemszerűen a nemzetgazdaságot is megkárosították.

A Jobbik szerint is ez "csak" tisztességtelenség. Vajon a Jobbik végre nevén nevezi ezt a bűncselekményt és ezt hivatalosan (vezetősége által közleményként) kinyilvánítja, valamint megteszi a szükséges büntetőjogi lépéseket a bűnösök bíróság elé állítása érdekében?

VÁRJUK, HOGY EZ AZ ALAPVETŐ TETT MEGVALÓSULJON! VAJON MEGTESZIK? SZERINTED ? ? ? Ha igen, akkor arról be fogunk számolni!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/




Sokan jeleztétek, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM