A BŰNELKÖVETŐ BANKOKNAK MEG KELL KAPNIUK MÉLTÓ BÜNTETÉSÜKET!

A BŰNELKÖVETŐ BANKOKNAK MEG KELL KAPNIUK MÉLTÓ BÜNTETÉSÜKET!

A BŰNELKÖVETŐ BANKOKNAK MEG KELL KAPNIUK MÉLTÓ BÜNTETÉSÜKET!

[good_old_share]


A kormányzat folyamatos árulásban van "deviza"-hitel ügyben. VIDEÓ ALÁBB!
Így húz hasznot a kormány a devizahitelesekből.

loading...

Összeférhetetlenség:  Mivel Trócsányi miniszter ügyvédi irodája a bankokat védi a hitelkárosultakkal szemben, ezért felmerül a kérdés: mennyire elfogulatlan a kormány ebben az ügyben.

A Jobbik (miután megszavazta a forintosítást), most arra szólítja fel a kormányt, hogy tárgyalja újra a „deviza”-hiteles ügyet.

Z. Kárpát szerint a bűnelkövető bankoknak meg kell kapniuk a jogos büntetésüket.

 

Természetesen meg kellene kapniuk, hisz bizonyítottan hazánkban a bankok 734 milliárd forintot vontak el a "deviza"-károsult családoktól szervezetten, folytatólagosan. Ezzel az összeggel a családok mellett értelemszerűen a nemzetgazdaságot is megkárosították.

A Jobbik szerint is ez "csak" tisztességtelenség. Vajon a Jobbik végre nevén nevezi ezt a bűncselekményt és ezt hivatalosan (vezetősége által közleményként) kinyilvánítja, valamint megteszi a szükséges büntetőjogi lépéseket a bűnösök bíróság elé állítása érdekében?

VÁRJUK, HOGY EZ AZ ALAPVETŐ TETT MEGVALÓSULJON! VAJON MEGTESZIK? SZERINTED ? ? ? Ha igen, akkor arról be fogunk számolni!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Sokan jeleztétek, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

loading...

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
EGYEZSÉGI AJÁNLAT MINDEN BANK RÉSZÉRE A SÁRGAPÓLÓSOKTÓL.
EGYEZSÉGI AJÁNLAT MINDEN BANK RÉSZÉRE A SÁRGAPÓLÓSOKTÓL.

EGYEZSÉGI AJÁNLAT MINDEN BANK RÉSZÉRE A SÁRGAPÓLÓSOKTÓL. [good_old_share] Egyezségi ajánlat minden bank részére a Sárgapólósoktól Előzmény: Az otp bank részére...

"DEVIZAHITELEK" - AZ LMP FRAKCIÓ KÖZLEMÉNYE.
“DEVIZAHITELEK” – AZ LMP FRAKCIÓ KÖZLEMÉNYE.

"DEVIZAHITELEK" - AZ LMP FRAKCIÓ KÖZLEMÉNYE. [good_old_share] Az alább olvasható közleménnyel, és annak hatásaival kapcsolatban várjuk a fejleményeket, melyekről beszámolunk...

Close