“DEVIZA”-KÁROSULTAK! EZT OLVASSÁTOK EL!

"DEVIZA"-KÁROSULTAK! EZT OLVASSÁTOK EL!

"DEVIZA"-KÁROSULTAK! EZT OLVASSÁTOK EL!

[good_old_share]


„..A bácsi egész élete most már egyetlen szatyorban van!..”

 

Dr. Hosszú Istvánné – A 2018. július 24-i XVII. kerületi kilakoltatásról rövid információ! ( IDE KATTINTVA LÁTHATOD A VIDEÓT! ).A jelenleg rendelkezésre álló információink szerint:

fizetették a lakáskölcsönt, mégis elvettek 2 családtól 2 ingatlant.

Elvették

 

– az egyik lakást már régebben, aminek a megvásárlásához kölcsönt kapott a bácsi fia, erre be volt jegyezve a jelzálogjog kölcsön (első)

– a másik lakást, a bácsi és felesége – mint a kezesek – családi házát. (második)

Hogyan?

Hát úgy – és nagyon leegyszerűsítve a lényegre -, hogy

– egy kocsi lizing miatt 1 millió Ft-os követelést rájegyeztetett az Argenta az első lakás tulajdoni lapjára, (ami valószínűleg az óriási árfolyamkülönbözet miatt felturbózott tisztességtelen többletkövetelés volt, de ezt időhiány miatt még nem tudtuk kideríteni, viszont fura módon eltűnt aztán ez a bejegyzés a tulajdoni lapról),

– emiatt a bejegyzés miatt a lakáskölcsönt nyújtó bank – függetlenül attól, hogy a lakáskölcsön törlesztése rendesen történt !-, felmondta a lakáskölcsön szerződést, követelték egyösszegben az árfolyam-különbözettel jól felturbózott kölcsöntőke összeget azonnal megfizetni, amit persze nem tudtak megfizetni, ezért következett a végrehajtás és elvették a lakást, és még tartozás is maradt,

– és mivel a lakáskölcsön szerződésben kezesként szerepel az akkor (2007-ben) a 64 éves bácsi és a felesége, – nyilván segítették a fiát és annak családját – tehát kezesként vállaltak kötelezettséget a fia lakáskölcsönére, ezért elvették a bácsiék házát is a maradék tartozás fejében.

Tehát az eddig információk alapján ez történt velük.Amíg a néni élt, addig ő próbált intézkedni, levelezett …… De ő meghalt. Így került a bácsi abba a helyzetbe, hogy végül egy szatyorral jött ki az egész életéből.

 

Én ott voltam tegnap, szabályos kivégzés történt. Csak a gestapó legkegyetlenebb gyilkosához tudom hasonlítani azt a végrehajtót, aki tegnap ezt a mocskot elkövette és ezt a rendőrség biztosította is.

Úgy kiakadtam, hogy kitört belőlem is nulla IQ színvonalon a 8 éves düh, ami összegyűlt!

Szerencséjére az egyik 19 éves (!!!!!!) fiú unokája, egy kulturált, aranyos gyerek – aki előző este tudta meg, hogy milyen helyzetbe van a nagypapája -, reggel kocsiba ült és eljött 200 kilométerről.

A nagypapa mellett akart állni ebben a rettenetes helyzetben, de nem engedték be a házba, hiába könyörgött.

 

Életem egyik legborzasztóbb óráit éltem át, amikor a kegyetlenség ennyire tombolt! Amikor egy 60 kilós 19 éves intelligens fiú gyerek könyörög mindenkinek, hogy engedjék, hogy csak mellette álljon a nagypapája mellett a lakásban, nem csinál semmit, csak segít a gyógyszereit összeszedni, meg egy váltás ruhát. Csak hagy legyen ott a nagypapa mellett, ne egyedül legyen bent annyi ember között.

Nem engedték be a gyereket a házba, az utcán várakozott velünk 11 órától és amit átélt, azt nem kívánom senkinek.

Ez a fiú gyerek az, aki most gondjaiba vette a nagypapát, 200 kilométerről eljött, mellette állt rögtön, amint egyáltalán megtudta, hogy baj van. Mert eddig semmiről sem tudott. Itt tudta meg tegnap, hogy egyáltalán problémája van a nagypapának, és szembesült azzal, hogy mi a problémája, miért van egyáltalán problémája, mi történt.

A bácsi menye a 3 kis gyerekkel előző nap elköltözött egy barátnőjéhez, akik segítik őket, lakhatást biztosítanak a gyerekeknek. Nem akarták, hogy bármi borzalmat el kelljen viselni a gyerekeknek, az is bőven sok, hogy nem maradhatnak a megszokott otthonukban. Az apjuk külföldön van, ott dolgozik és onnan küld pénzt a megélhetéshez a családjának.

Ennyi most.

Folytatjuk ezt az ügyet, mert ezt nem lehet annyiban hagyni. Remélem, hogy sok tanulságot leszűr ebből mindenki!Van mit!

Egyébként pedig:

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ha az ellenzéki politikusok az utcán, az emberek között akarnak politizálni az emberekért, akkor kiváló hely erre, hogy megjelenjenek a kilakoltatásokon. Talán akkor az országos médiák is ott lennének és ezáltal az emberek tömegei is értesülnének arról, hogy mi folyik az országban, hogy az ellenzéki politikusok nemcsak ülnek és beszélnek – de minek is, kihez is? -a parlamentben, hanem valóban a nép között, a népért tesznek!!!

Bizonyíthatnák, hogy tényleg komolyan teszik a dolgukat!!! Különben csak hablatyolnak, hiszen a parlamenti többségnél semmit nem lehet elérni parlamenti hablatyolással.

A kormánypártoknak pedig üzenem: 2018 a családok éve? Így? – Dr. Hosszú Istvánné.

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM