DEVIZA ÉS QUAESTOR KÁROSULTAKKAL AZ EURÓPAI BIZOTTSÁGNÁL.

DEVIZA ÉS QUAESTOR KÁROSULTAKKAL AZ EURÓPAI BIZOTTSÁGNÁL.
loading...

DEVIZA ÉS QUAESTOR KÁROSULTAKKAL AZ EURÓPAI BIZOTTSÁGNÁL.


Dr. Szakács László – Devizahiteles- és Quaestor-károsultakkal az Európai Bizottságnál.

 

A Fidesz-kormány és Matolcsyék továbbra is a bankokat védik. Matolcsy.helyettese például a napokban azt mondta, hogy Magyarországon már nem probléma a devizahitelezés.Mivel Magyarország kormánya és a fideszes politikusok ölbe tett kézzel nézik a károsultak harcát, muszáj továbblépni!

A helyzet rendezése érdekében az európai színtéren folytatjuk a küzdelmet!

loading...

Eltagadott ügyek, kifosztott emberek százezrei, olyan ügyekben, ahol az állam és a bankok, hozzájuk közel állók átkozottul jól kerestek.

Frans Timmermansnál az Európai Bizottság alelnökénél mutattuk be a Quaestor- és a devizahitel ügyön keresztül, hogy a magyar jogállamiság milyen állapotban van.

Matolcsy helyettese szerint "Ma már ez a devizahiteles probléma nem probléma." A főnöke szerint "úgynevezett károsultakról" van csupán szó.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Miközben családokat tesznek az utcára, hogy van képük ilyen mondatokkal dobálózni?! Dr. Szakács László.A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

loading…


Read previous post:
A DEVIZÁSOKAT ELŐSZÖR KILAKOLTATJUK, UTÁNA ÜLDÖZZÜK.
A DEVIZÁSOKAT ELŐSZÖR KILAKOLTATJUK, UTÁNA ÜLDÖZZÜK.

A DEVIZÁSOKAT ELŐSZÖR KILAKOLTATJUK, UTÁNA ÜLDÖZZÜK. Bíró Ica - Elgondolkodtató... Nézegetem vezetőnk oldalát, mindig érdekelt az emberek hozzáállása, gondolatai.  ...

MI TÖRTÉNIK AZ ÁRVEREZÉS UTÁN?
MI TÖRTÉNIK AZ ÁRVEREZÉS UTÁN?

MI TÖRTÉNIK AZ ÁRVEREZÉS UTÁN? Tisztelt Szerkesztőség! Írásom azért született, mert nézem, hallgatom a híreket, és sok (bár nem elég)...

Close