DEVIZA ÉS QUAESTOR KÁROSULTAKKAL AZ EURÓPAI BIZOTTSÁGNÁL.

DEVIZA ÉS QUAESTOR KÁROSULTAKKAL AZ EURÓPAI BIZOTTSÁGNÁL.

DEVIZA ÉS QUAESTOR KÁROSULTAKKAL AZ EURÓPAI BIZOTTSÁGNÁL.

[good_old_share]


Dr. Szakács László – Devizahiteles- és Quaestor-károsultakkal az Európai Bizottságnál.

 

A Fidesz-kormány és Matolcsyék továbbra is a bankokat védik. Matolcsy.helyettese például a napokban azt mondta, hogy Magyarországon már nem probléma a devizahitelezés.Mivel Magyarország kormánya és a fideszes politikusok ölbe tett kézzel nézik a károsultak harcát, muszáj továbblépni!

A helyzet rendezése érdekében az európai színtéren folytatjuk a küzdelmet!

Eltagadott ügyek, kifosztott emberek százezrei, olyan ügyekben, ahol az állam és a bankok, hozzájuk közel állók átkozottul jól kerestek.

Frans Timmermansnál az Európai Bizottság alelnökénél mutattuk be a Quaestor- és a devizahitel ügyön keresztül, hogy a magyar jogállamiság milyen állapotban van.

Matolcsy helyettese szerint "Ma már ez a devizahiteles probléma nem probléma." A főnöke szerint "úgynevezett károsultakról" van csupán szó.

loading...

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Miközben családokat tesznek az utcára, hogy van képük ilyen mondatokkal dobálózni?! Dr. Szakács László.A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A DEVIZÁSOKAT ELŐSZÖR KILAKOLTATJUK, UTÁNA ÜLDÖZZÜK.
A DEVIZÁSOKAT ELŐSZÖR KILAKOLTATJUK, UTÁNA ÜLDÖZZÜK.

A DEVIZÁSOKAT ELŐSZÖR KILAKOLTATJUK, UTÁNA ÜLDÖZZÜK. [good_old_share] Bíró Ica - Elgondolkodtató... Nézegetem vezetőnk oldalát, mindig érdekelt az emberek hozzáállása, gondolatai....

MI TÖRTÉNIK AZ ÁRVEREZÉS UTÁN?
MI TÖRTÉNIK AZ ÁRVEREZÉS UTÁN?

MI TÖRTÉNIK AZ ÁRVEREZÉS UTÁN? [good_old_share] Tisztelt Szerkesztőség! Írásom azért született, mert nézem, hallgatom a híreket, és sok (bár nem...

Close