FELHÍVÁS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ! 2017-01-15

FELHÍVÁS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ! 2017-01-15.

FELHÍVÁS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ! 2017-01-15.

[good_old_share]

FRISSÍTVE! Tisztelt „deviza”-károsultak! Az utóbbi időben jól érzékelhető, hogy a devizás hírek kiszorultak, eltűntek a fősodratú médiából. Biztosak vagyunk benne, hogy ezt ti is észrevettétek.
Ha mégis (valahol véletlenül) szóba kerül a „devizás” téma, akkor is szinte kizárólag a „megmentettük a devizahiteleseket” típusú hírek kerülhetnek a nézők, olvasók elé. Nyilván ez nem véletlenül van így.

Sajnos az is jól érzékelhető, hogy azokat a médiumokat igyekeznek elhallgattatni, amelyek a hatalom számára nem tetsző ügyekkel foglalkoznak. Ilyen ügy a „devizás téma” is.

De attól még a probléma bizony létezik, és egyáltalán nincs megoldva. Sőt! Napról napra egyre több család kerül kilátástalan helyzetbe. Hamarosan pedig elindulhat a kilakoltatási hullám is.

Közösen gondoskodjunk róla, hogy a valós problémát megismerhessék azok is, akiket a bankoknak nem sikerült becsalni a hitelcsapdába. Ismerje meg a közvélemény az átvert családok helyzetét!Ezt egyszerűen megtehetjük, és sem fáradtságba, sem pedig pénzbe nem kerül!

  1. létrehoztunk egy e-mail címet, melyre várjuk azoknak a károsultaknak az üzenetét, akik név nélkül megosztanák az olvasókkal a történetüket. (idő hiányában nem ígérjük, hogy mindegyik üzenetet közzétesszük, de igyekezni fogunk a legjobb írásokat a „ti küldtétek” rovatban közölni). Erre az e-mail címre várjuk a történeteket: elmondom (kukac) civilkontroll pont com.
  2. Ha a fősodratú média elhallgatja a valós „devizás” történeteket és híreket, akkor mi gondoskodjunk róla, hogy minél több emberhez eljuthassanak azok. Ezt pedig a cikkek megosztásával, és az ismerőseink Facebook meghívásával segíthetjük elő!

Természetesen ez sem garantálja, hogy a probléma megoldódik, de a hírportál és a nyilvánosság segítségével egy lépéssel talán közelebb kerülhetünk a megoldáshoz is.
És ne feledjük: A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM