FELHÍVÁS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ! 2017-01-15

FELHÍVÁS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ! 2017-01-15.

FELHÍVÁS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ! 2017-01-15.

[good_old_share]

FRISSÍTVE! Tisztelt „deviza”-károsultak! Az utóbbi időben jól érzékelhető, hogy a devizás hírek kiszorultak, eltűntek a fősodratú médiából. Biztosak vagyunk benne, hogy ezt ti is észrevettétek.
Ha mégis (valahol véletlenül) szóba kerül a „devizás” téma, akkor is szinte kizárólag a „megmentettük a devizahiteleseket” típusú hírek kerülhetnek a nézők, olvasók elé. Nyilván ez nem véletlenül van így.

Sajnos az is jól érzékelhető, hogy azokat a médiumokat igyekeznek elhallgattatni, amelyek a hatalom számára nem tetsző ügyekkel foglalkoznak. Ilyen ügy a „devizás téma” is.

De attól még a probléma bizony létezik, és egyáltalán nincs megoldva. Sőt! Napról napra egyre több család kerül kilátástalan helyzetbe. Hamarosan pedig elindulhat a kilakoltatási hullám is.

Közösen gondoskodjunk róla, hogy a valós problémát megismerhessék azok is, akiket a bankoknak nem sikerült becsalni a hitelcsapdába. Ismerje meg a közvélemény az átvert családok helyzetét!Ezt egyszerűen megtehetjük, és sem fáradtságba, sem pedig pénzbe nem kerül!

  1. létrehoztunk egy e-mail címet, melyre várjuk azoknak a károsultaknak az üzenetét, akik név nélkül megosztanák az olvasókkal a történetüket. (idő hiányában nem ígérjük, hogy mindegyik üzenetet közzétesszük, de igyekezni fogunk a legjobb írásokat a „ti küldtétek” rovatban közölni). Erre az e-mail címre várjuk a történeteket: elmondom (kukac) civilkontroll pont com.
  2. Ha a fősodratú média elhallgatja a valós „devizás” történeteket és híreket, akkor mi gondoskodjunk róla, hogy minél több emberhez eljuthassanak azok. Ezt pedig a cikkek megosztásával, és az ismerőseink Facebook meghívásával segíthetjük elő!

Természetesen ez sem garantálja, hogy a probléma megoldódik, de a hírportál és a nyilvánosság segítségével egy lépéssel talán közelebb kerülhetünk a megoldáshoz is.

loading...
És ne feledjük: A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ÁTFOGÓ VIZSGÁLAT A VÉGREHAJTÓK ELLEN.
ÁTFOGÓ VIZSGÁLAT A VÉGREHAJTÓK ELLEN.

ÁTFOGÓ VIZSGÁLAT A VÉGREHAJTÓK ELLEN. [good_old_share] Vizsgálat indult a végrehajtó ellen-még a kamatot is vissza kell fizetnie az adósnak. Sajnos...

5+1 - HASZNOS TANÁCSOK DEVIZAKÁROSULTAKNAK.
5+1 – HASZNOS TANÁCSOK DEVIZAKÁROSULTAKNAK

5+1 - HASZNOS TANÁCSOK DEVIZAKÁROSULTAKNAK [good_old_share] A Devizahitel vége weboldalán jelent meg az alábbi gyűjtemény, melyben elmodják, hogy mire számíthat...

Close