DEVIZAKÁROSULTAK! ELINDÍTJUK A POZITÍV VÁLTOZÁST?

DEVIZAKÁROSULTAK! ELINDÍTJUK A POZITÍV VÁLTOZÁST?

Az üzenetek:

Barabás Gyula

 

Szeretném jelezni hogy van közel ötvenezer per folyamatban! Akik úgy gondolják hogy ez az ügy nem fogja befolyásolni perük kimenetelét az téved!
És nem abban, hogy nem változik majd semmi! Wellmann maradásával rosszabb lesz! Bosszút fognak állni ha minden marad a régiben!A levél nyilvánosságra kerülésétől számított 10 napon belül történni kellett volna valaminek, de semmi nem történt! Feltehetőleg ez a demonstráció napja lesz az utolsó nap a változás esélyére! Ha eredménytelen lesz akkor a pereknek lényegében nem lesz értelme!

Tehát aki érintett annak ott a helye nem másért csak saját magáért ! Itt majd eldől ki mennyire becsüli önmagát És a családját

(Gyula hozzászólása megtalálható az esemény oldalon)

2016. április 28., 11:00 A Kúria előtt!

Bakk Albert – 

Kedves Seviza hitelesek!!!!
Most kellene összefogni, és kiállni az Ügyvédek mellé, akik welmannt támadják, jogosan, de senki ne higyje azt, hogy majd az ügyvédek a sevizahiteles társadalom nélkűl győzni fog!!!
Most itt a nagy lehetőség, nem kell harcolni, meghalni, és börtönbe menni, csak kimenni a Kúria elé!!!
Ja! és a kifogásokat otthon hagyni, mert ellenkező esetben a kifogás lesz a lakhelye minden jelzálog hiteles áladósnak!! Barabás Gyula is ugyan ezt kéri Tőlünk!!!

2016. április 28., 11:00 A Kúria előtt!

Ica Biró – Válaszút előtt állunk. Vagy sokan leszünk április 28-án a Kúria előtt és követeljük Wellman György lemondását a Bankszövetségnek írt ominózus levél miatt, melyben bocsánatot kért egy korábbi kedvező devizás per kapcsán, vagy szó szerint mehetünk a “levesbe”. Ez nem vicc. Ez már szinte egyenlő az Öszödi beszéddel.


Facebook eseményoldal:  https://www.facebook.com/events/623709757783351/permalink/624376727716654/

Vetted az adást?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/Szólj hozzá

Hozzászólás