NO, KEDVES MAGYAR BÍRÁK, NEM LEHET A BANKMENTŐ TEVÉKENYSÉGET TOVÁBB FOLYTATNI.

NO, KEDVES MAGYAR BÍRÁK, NEM LEHET A BANKMENTŐ TEVÉKENYSÉGET TOVÁBB FOLYTATNI.

NO, KEDVES MAGYAR BÍRÁK, NEM LEHET A BANKMENTŐ TEVÉKENYSÉGET TOVÁBB FOLYTATNI.

[good_old_share]


"..ne kelljen mindenkinek egyenként perelnie.."

 

Dr. Varga-Damm Andreához többen is rendkívül fontos kérdést intéztek a luxemburgi székhelyű Európai Bíróság 2018-09-20-án kihirdetett C- 51/17 számú, magyar „deviza”-károsultaknak kedvező ítélet kapcsán.

 

Tudjuk, hogy a károsultak nem csak idegileg, de már anyagilag is teljesen kimerültek, így joggal adódik a kérdés, hogy az ítélet ismeretében minden „deviza”-károsultnak egyenként kell majd perelnie?

loading...Alább a válasz:

Dr. Varga-Damm Andrea – NO, KEDVES MAGYAR BÍRÁK, NEM LEHET A JOGELLENES, BANKMENTŐ TEVÉKENYSÉGET TOVÁBB FOLYTATNI. ITT AZ ÍTÉLET, AMELY ALAPJÁN MINDEN DEVIZASZERZŐDÉS ÁRFOLYAM KOCKÁZAT VÁLLALÁSÁRA IRÁNYULÓ RENDELKEZÉSE ÉRVÉNYTELEN.

NEM TUDNAK TOVÁBB A DH-TÖRVÉNYEK MÖGÉ BÚJNI. AZ EDDIGIEKÉRT PEDIG SZÉGYELLJÉK MAGUKAT, KIVÉVE AZT A TANÁCSOT, AKI EZT AZ INDÍTVÁNYT AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG ELÉ TERJESZTETTE.

Én azt szeretném, ha törvény születne ebből és ne kelljen mindenkinek egyenként perelnie. Már kezdeményezem is az igazságügyi és pénzügyminisztériummal az egyeztetést.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ha a kormány nem akadályozza meg, mindenkinek segíthet az, amit az ítélet leír.

Morvai Krisztina is hasonlóan ítéli meg az Európai Bíróság Magyar devizakárosultakra vonatkozó ítéletét. KATTINTS IDE!A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading...
loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A BÍRÓI DÖNTÉS FELBONTHATJA A HITELSZERZŐDÉSEKET.
A BÍRÓI DÖNTÉS FELBONTHATJA A HITELSZERZŐDÉSEKET.

A BÍRÓI DÖNTÉS FELBONTHATJA A HITELSZERZŐDÉSEKET. [good_old_share] Komoly fordulat következhet a hitelkárosultak szempontjából, amennyiben hazánkban is alkalmazzuk az Európai Uniós...

DEVIZAHITELEK - A HÁBORÚ FOLYTATÓDIK ÉS NYERNI FOGUNK!
DEVIZAHITELEK – A HÁBORÚ FOLYTATÓDIK ÉS NYERNI FOGUNK!

DEVIZAHITELEK - A HÁBORÚ FOLYTATÓDIK ÉS NYERNI FOGUNK! [good_old_share] Horváth Rudolf - Semmilyen jogszabály nem kötelez senkit nem bizonylatolható követelések...

Close