NO, KEDVES MAGYAR BÍRÁK, NEM LEHET A BANKMENTŐ TEVÉKENYSÉGET TOVÁBB FOLYTATNI.

NO, KEDVES MAGYAR BÍRÁK, NEM LEHET A BANKMENTŐ TEVÉKENYSÉGET TOVÁBB FOLYTATNI.

NO, KEDVES MAGYAR BÍRÁK, NEM LEHET A BANKMENTŐ TEVÉKENYSÉGET TOVÁBB FOLYTATNI.

[good_old_share]


"..ne kelljen mindenkinek egyenként perelnie.."

 

Dr. Varga-Damm Andreához többen is rendkívül fontos kérdést intéztek a luxemburgi székhelyű Európai Bíróság 2018-09-20-án kihirdetett C- 51/17 számú, magyar „deviza”-károsultaknak kedvező ítélet kapcsán.

 

Tudjuk, hogy a károsultak nem csak idegileg, de már anyagilag is teljesen kimerültek, így joggal adódik a kérdés, hogy az ítélet ismeretében minden „deviza”-károsultnak egyenként kell majd perelnie?Alább a válasz:

Dr. Varga-Damm Andrea – NO, KEDVES MAGYAR BÍRÁK, NEM LEHET A JOGELLENES, BANKMENTŐ TEVÉKENYSÉGET TOVÁBB FOLYTATNI. ITT AZ ÍTÉLET, AMELY ALAPJÁN MINDEN DEVIZASZERZŐDÉS ÁRFOLYAM KOCKÁZAT VÁLLALÁSÁRA IRÁNYULÓ RENDELKEZÉSE ÉRVÉNYTELEN.

NEM TUDNAK TOVÁBB A DH-TÖRVÉNYEK MÖGÉ BÚJNI. AZ EDDIGIEKÉRT PEDIG SZÉGYELLJÉK MAGUKAT, KIVÉVE AZT A TANÁCSOT, AKI EZT AZ INDÍTVÁNYT AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG ELÉ TERJESZTETTE.

Én azt szeretném, ha törvény születne ebből és ne kelljen mindenkinek egyenként perelnie. Már kezdeményezem is az igazságügyi és pénzügyminisztériummal az egyeztetést.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ha a kormány nem akadályozza meg, mindenkinek segíthet az, amit az ítélet leír.

Morvai Krisztina is hasonlóan ítéli meg az Európai Bíróság Magyar devizakárosultakra vonatkozó ítéletét. KATTINTS IDE!A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM