ESZKÖZKEZELŐS MEGMENTETTEK FIGYELEM!

ESZKÖZKEZELŐS MEGMENTETTEK FIGYELEM!

ESZKÖZKEZELŐS MEGMENTETTEK FIGYELEM!

[good_old_share]


Tisztelt Szerkesztőség! (ti küldtétek)

Szeretném felhívni az Eszközkezelős megmentett!!! deviza károsultak figyelmét a következő veszélyre:Azok a károsultak, akik a (társas házi) lakásaik tulajdonjogát visszavásárlási jog tudatában átengedték a Nemzeti Eszközkezelőnek, és a lakásaikban bérlőként maradhattak, olyan jogfosztott helyzetbe kerülhetnek, amiben nincs jogorvoslat, csak a kilakoltatás és a szerzett jogok (bérleti és visszavásárlási jog)elvesztése.

loading...

Ehhez elegendő, ha a társas házi közgyűlés egyszerű többséggel megszavaz egy felújítást, vagy egy panelprogramot, a ház felvesz rá egy hitelt, aminek törlesztőrészleteit beépítik a közös költségbe.(a könnyebb végrehajthatóság okán).

A bérlő – akinek szavazati joga NINCS, beleszólása a társasház dolgaiba NINCS (mert az kizárólag tulajdonosi kompetencia, viszont a tulajdonos NET ZRT nem képviseli a bérlő érdekét. csupán tudomásul veszi a többségi akaratot!) A Közös képviselő nem köteles önálló jogalanyként tekinteni a bérlőre, így a bérlőt soha, semmiről nem fogja tájékoztatni.

Ha bérlő nem szerez időben tudomást a két-háromszorosára emelt közös költségről, és esetlegesen hátralékba esik, A közös képviselő a tulajdonost (!!!) értesíti.A NET a bérleti szerződésre hivatkozva 15 nap haladékot ad a hátralék teljesítésére a szerződésbontás terhe mellett, miután a "rezsiköltség" (és mint olyan,  KÖZÖS KÖLTSÉG) a bérlőt terheli.

Nincs értelme panaszt tenni, mert a Közös képviselő nem köteles a bérlőnek válaszolni, a NET meg 30 napos válaszadási kötelezettséggel reagál a megkeresésre, így a 15 napos teljesítési felszólítás a válaszra sem elegendő, nem hogy a megoldásra.

Tulajdonképpen a Közös képviselő akadálytalanul zsarolhatja, kényszerítheti a bérlőt bizonyítási teher nélkül a teljesítésre, elég a NET felé nyilatkoznia, hogy a bérlő hátralékban van. (…és a bérlő gizet, mint a katonatiszt, ha nem akarja elveszíteni 15 napon belül a lakhatását és a szerzett jogait.

loading...

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Gyakorlatilag minden szereplő le van védve jogilag, csak a jogfosztott bérlő ( a megmentett devizás) marad jogorvoslat nélkül a teljes fizetési teherrel a nyakában, kiszolgáltatva a  Társas Háznak a Közös képviselőnek és az államnak, így fizetni kénytelen az állami tulajdonban lévő lakás értéknövelő beruházását rezsiként, különben kiteszik a szűrét. (jelenleg ebben a cipőben járunk, és várjuk a csodát. Tisztelettel L.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
AZONNAL LE KELL ÁLLÍTANI A KILAKOLTATÁSOKAT!
AZONNAL LE KELL ÁLLÍTANI A KILAKOLTATÁSOKAT!

AZONNAL LE KELL ÁLLÍTANI A KILAKOLTATÁSOKAT! [good_old_share] NCK: Mivel külföldi érdekeltségű pénzintézetek által óriási profitjuk érdekében kötött szerződéseket felhasználva, soha...

EGYEZSÉGI AJÁNLAT A BANK RÉSZÉRE.
EGYEZSÉGI AJÁNLAT A BANK RÉSZÉRE.

EGYEZSÉGI AJÁNLAT A BANK RÉSZÉRE. [good_old_share] Póka László és csapata, a Nem adom a házamat mozgalom folyamatosan küzdenek a „deviza”-károsultak...

Close