Mit tud Gyurcsány Orbánról?

politika, zsarolás, Nemzeti Civil Kontroll, Mit tud Gyurcsány Orbánról?

Mit tud Gyurcsány Orbánról?

Politikusként az a dolgom, hogy amit tudok, azt elmondom…Gyurcsány Ferenc válaszol kényes kérdésekre Orbán Viktorral kapcsolatban.

Videó alább!

Szerinted mi lesz ennek a következménye?  Vagy lesz egyáltalán bármi következménye is? 
Miközben a fenti kérdésekre a mai napig nem kaptunk választ, folytatódik Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc párbaja a Facebookon. A miniszterelnök a közösségi médiában emlékezett meg az őszödi beszéd 15. évfordulójáról, amelyre azzal az üzenettel reagált a Demokratikus Koalíció elnöke, hogy „És te hol voltál, amikor a Fidesz szétlopta az egész országot?” 

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM