DEVIZAHITELEK – ADÓSKÁBÍTÁS. SIKER SIKER HÁTÁN, GARANCIA MINDENRE!

DEVIZAHITELEK - ADÓSKÁBÍTÁS. SIKER SIKER HÁTÁN, GARANCIA MINDENRE!

DEVIZAHITELEK – ADÓSKÁBÍTÁS. SIKER SIKER HÁTÁN, GARANCIA MINDENRE!

[cn-social-icon]

Barabás Gyula – Pénzügyi fogyasztóvédelem

 

Rosszalkodtam… de csak egy kicsit! De ennek köszönhetően rájöttem, hogy a bankok legalább nyíltan felvállalják az ügyfeleikkel szemben a kifosztást, míg a megmentők ennél sunyibbak és aljasabbak. Ők a garantált megmentést ígérik, és ez csak félmillió forintok kérdése!

Az elmúlt héten – szokásomtól eltérően – regisztráltam egy nem valós profilt. Tudom, hogy a neten van belőle nem egy, nem száz, minta tehát volt bőven.

Néhány csoportba beléptem, néhány oldalt lájkoltam, majd az egyik hiteles csoportban tettem 2-3 teljesen érdektelen néhány szavas hozzászólást.

Nem tudtam, hogy ezzel micsoda lavinát indítok el.FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Nem túlzás, de közel 20 perc alatt 14, többségében ott is hozzászóló személy ajánlotta fel megmentő szolgáltatásait. Ügyvéddel, szakértőkkel, volt aki komplett szerződést is képes volt éjnek idején átküldeni.

Az egészben a legmeglepőbb nem csak a nagy számú segítő megjelenése, hanem maguk a személyek voltak. Sosem gondoltam volna néhányukról, hogy lényegében üzletszerűen ezzel foglalkoznak.

A hozzászólásukban a naív és elesett hiteladós mutatja, akinek rémei vannak a kilakoltatástól, a privát üzenetekben meg a magabiztos szakembert, aki mindent megold… csak hívjam és hívjam és hívjam, valamint küldjem neki a szerződést, és megmondja mit kell majd csinálni, melyik ügyvédhez kellene elmenni, de majd ő előtte odaszól….

Volt olyan is, aki gyanúsan egy másik, a neten is ismertebb hozzászóló nevét adta meg kapcsolatfelvétel céljából. Gyanúsan, mert neki sem gondolom, hogy ez lehet a valós neve, sokkal inkább azt, hogy ő volt az, akit kapcsolatnak ajánlott.

Ügyvédbrókerek, szakértők – pedig az egyik ismereteim szerint varrónő, de ez már semmit sem jelet vagy számít-, felhajtóvá alakult egykori hiteladósok próbálják megoldani saját hitelüket azzal, amit ma végeznek.

Volt már ilyen, akkor a megóvlak Kft hez vagy a FREN nevezetű bűnbandához terelték az embereket.

Voltak néhányan, aki a költségekre vonatkozóan még válaszoltak is. Léhmann-féle kereset kitöltésében segítség 8 ezer forint, amiben benne van ügyvéd úrhoz az időpont foglalás, ha kell telekocsi, az is megoldható.

Általában a zugírászok a kereseteket 36-75 ezer forint között készítik el, ezt ajánlják legalábbis, majd ha viszont a bíróság kér ügyvédet, akkor majd nekik kell szólni. Az extra ajánlatok között 200-350 ezer volt megtalálható, vesztes per esetében pénz visszafizetési garanciával, azaz ha elbukná a pert, akkor ez a pénz visszajár….

Volt azonban 2 olyan figyelmeztető üzenet is, ami éppen az ilyen megkeresések veszélyeire hívta fel a figyelmet, és ezek között az egyik a beszkennelt dokumentumait is megküldte bizonyítva a simliskedést.

És ez például nem más, mint a Tisza Korona – korábbi nevén Várholding -, mesteri módon megkomponált iratai voltak, amiből az derült ki, hogy e cég jogtanácsosa által aláírt iratok alapján közel 1 millió forint összeg lett különböző jogcímeken befizettetve. Se per, sem értékelhető kereset nem született, a megbízást viszont 1 év elteltét követően felmondták. A jogtanácsos egyébként nevéből ítélve megegyezik bizonyos bírósági tárgyalásokra járó otthonvédők által agyonajnározott ügyvéddel …Na itt tartunk, megint elindult aZ MLM rendszerű adóskábítás, siker siker hátán, garancia mindenre. Természetesen a lényeg nem csak ez, hanem sajnos az is, hogy mérhetetlen igény van erre az illuzionista ötletekre – alacsony értelmi képesség azért szükségeltetik -, amit majd meglepődve érzékelnek a hitelesek: na ezt sem olvastam el, mert ezt senki nem is mondta…

A végleges és garantált megoldás – ami egyébként nincs, nem is létezhet ilyen formában-, azt nem egy cukrászdai show műsor keretében lehet megismerni néhány százezer forint megfizetése mellett.

Ennél még az eszközkezelő is jobb…. vagy bármi, akár a semmittevés is.

És annak a néhány, megtévesztő és mondvacsinált "nehéz helyzetben lévő hiteladósnak" meg innen csak annyit üzennék: aljas emberek vagytok, de nagyon! És én már tudom, hogy kik vagytok, ami nem biztos, hogy ezt a titkot meg is akarom majd őrizni magamnak….Barabás Gyula – Pénzügyi fogyasztóvédelem.

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. FACEBOOK: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979 
[cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM