ÉS MEGINT-“DEVIZÁS” KOCKÁZATKEZELÉS.

ÉS MEGINT-"DEVIZÁS" KOCKÁZATKEZELÉS.

ÉS MEGINT-"DEVIZÁS" KOCKÁZATKEZELÉS


[good_old_share]

A "deviza" – károsultak úgy vettek részt egy devizahitelnek nevezett, számukra bizonytalan kimenetelű fogadásra épülő szerencsejátékban, hogy nem is tudtak róla?Horváth Rudolf – Amire az Igazságügyi Minisztériumtól nincs válasz.

loading...

Több felvetésünk közül egy:

(A következő mondat a Minisztérium nekünk irt leveléből való.)

"A deviza alapú fogyasztói kölcsönszerződések esetén a felek között információs egyensúlyhiány áll fenn."

( Erre a mi válaszunk.)

Ez a nyilatkozat, mint az Igazságügy Minisztérium hivatalos levelében olvasható tényállítás, megállapítás, önmagában teszi érvénytelenné a devizahitel szerződéseket, hiszen akkor nem feleltek meg a tájékoztatási kötelezettségnek, mely érvénytelenségi ok.

loading...

A metodika egy jogi harcművészet, védekezni tanít.

A Minisztériumnak írtuk:Bár európai uniós elfogadott irányelv, hogy nem a fogyasztónak kell bizonyítania a tájékoztatás megfelelő megtörténését, mi most bebizonyítjuk önöknek, hogy a tájékoztatás egyértelműen nem lehetett megfelelő.

Először is a kockázatfeltáró nyilatkozat nem a szerződés része, mert a szerződésben nem szerepel, azt nem köti semmilyen ügyiratszám, vagy egyéb elfogadott azonosítás a szerződéshez.

A tájékoztatás csak általános és nem a konkrét szerződésre irányul. A kockázatfeltáró nyilatkozatot ügyvéd, közjegyző, nem olvasta fel az ügyfél előtt, így semmilyen jogban jártas személy nem győződött meg arról, hogy azt a szerződő megértette-e… – Horváth Rudolf.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
FELHÍVÁS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ! 2017-01-15.
FELHÍVÁS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ! 2017-01-15

FELHÍVÁS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ! 2017-01-15. [good_old_share] FRISSÍTVE! Tisztelt „deviza”-károsultak! Az utóbbi időben jól érzékelhető, hogy a devizás hírek kiszorultak, eltűntek a...

ÁTFOGÓ VIZSGÁLAT A VÉGREHAJTÓK ELLEN.
ÁTFOGÓ VIZSGÁLAT A VÉGREHAJTÓK ELLEN.

ÁTFOGÓ VIZSGÁLAT A VÉGREHAJTÓK ELLEN. [good_old_share] Vizsgálat indult a végrehajtó ellen-még a kamatot is vissza kell fizetnie az adósnak. Sajnos...

Close