A VÁLASZTÁSOKIG SENKI NE KERÜLHESSEN AZ UTCÁRA.

A VÁLASZTÁSOKIG SENKI NE KERÜLHESSEN AZ UTCÁRA.

A VÁLASZTÁSOKIG SENKI NE KERÜLHESSEN AZ UTCÁRA.

[good_old_share]


Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke, az Országházban a devizakárosultak érdekeinek élharcosa csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján a kilakoltatási moratórium választásokig való meghosszabbítását követelte a kabinettől.A politikus úgy véli, hogy a Fidesz-kormány nem teljesíti vállalásait és nem érzi a devizahitelesek problémáját, aminek a héten számos tanúbizonyságát adta.

loading...

Hiába szólalt fel ismét, immár sokadik alakalommal a képviselő az országházban, hogy választ kapjon a kormány devizahitel károsultak helyzetének való rendezésére irányuló terveiről, kérdésére érdemi választ nem kapott.
Azonban ennél felháborítóbbnak tartja, hogy a Parlament előtt tüntető károsultakkal sem áll szóba a kormány, pedig felhatalmazását tőlük is kapta.

 

A Jobbik a kilakoltatási moratórium haladéktalan kihirdetése mellett arra szólítja fel a kormányzatot, hogy kezdje meg egy új elszámolási törvény előkészítését.

Z. Kárpát szerint ennek alapja csak a hitelek felvételkori árfolyamon történő forintosítása lehet.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/
A párt egy a korábbiaknál szociálisabb javaslatot is benyújtott a parlamentbe, ami arra próbálja ösztökélni az eddig sokszor túlkapásokkal élő végrehajtókat, hogy a megélhetéshez szükséges összegeket ne sújthassák indokolatlan 33, illetve 50 százalékos letiltásokkal.

 

Főleg ne azokban az esetekben, amikor maga a tartozás is kérdőjeles.

A képviselő nem szeretne több olyan hírt olvasni, ahol kéthetes kisgyermekekkel lakoltatnak ki családokat vagy olyanok vesztik el az otthonukat, akik esetében egy tisztességes törvénykezési procedúrát követő bírósági eljárás adott esetben fordított eredményt is hozhatna. Forrás.

loading...

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
AZONNAL FEL KELL FÜGGESZTENI A VÉGREHAJTÁSOKAT!
AZONNAL FEL KELL FÜGGESZTENI A VÉGREHAJTÁSOKAT!

AZONNAL FEL KELL FÜGGESZTENI A VÉGREHAJTÁSOKAT! [good_old_share] Fel kellene függeszteni a kilakoltatásokat - Szabó Tímea. Riport alább hallható!   A...

VÉGREHAJTÁS VAN, VAGY LESZ ELLENED? MEG TUDOD ÁLLÍTANI!
VÉGREHAJTÁS VAN, VAGY LESZ ELLENED? MEG TUDOD ÁLLÍTANI!

VÉGREHAJTÁS VAN, VAGY LESZ ELLENED? MEG TUDOD ÁLLÍTANI! [good_old_share] Bár új remény csillant fel a Magyarországi „deviza”-károsultak számára, de sajnos...

Close