A VÁLASZTÁSOKIG SENKI NE KERÜLHESSEN AZ UTCÁRA.

A VÁLASZTÁSOKIG SENKI NE KERÜLHESSEN AZ UTCÁRA.

A VÁLASZTÁSOKIG SENKI NE KERÜLHESSEN AZ UTCÁRA.

[good_old_share]


Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke, az Országházban a devizakárosultak érdekeinek élharcosa csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján a kilakoltatási moratórium választásokig való meghosszabbítását követelte a kabinettől.A politikus úgy véli, hogy a Fidesz-kormány nem teljesíti vállalásait és nem érzi a devizahitelesek problémáját, aminek a héten számos tanúbizonyságát adta.

Hiába szólalt fel ismét, immár sokadik alakalommal a képviselő az országházban, hogy választ kapjon a kormány devizahitel károsultak helyzetének való rendezésére irányuló terveiről, kérdésére érdemi választ nem kapott.
Azonban ennél felháborítóbbnak tartja, hogy a Parlament előtt tüntető károsultakkal sem áll szóba a kormány, pedig felhatalmazását tőlük is kapta.

 

A Jobbik a kilakoltatási moratórium haladéktalan kihirdetése mellett arra szólítja fel a kormányzatot, hogy kezdje meg egy új elszámolási törvény előkészítését.

Z. Kárpát szerint ennek alapja csak a hitelek felvételkori árfolyamon történő forintosítása lehet.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/
A párt egy a korábbiaknál szociálisabb javaslatot is benyújtott a parlamentbe, ami arra próbálja ösztökélni az eddig sokszor túlkapásokkal élő végrehajtókat, hogy a megélhetéshez szükséges összegeket ne sújthassák indokolatlan 33, illetve 50 százalékos letiltásokkal.

 

Főleg ne azokban az esetekben, amikor maga a tartozás is kérdőjeles.

A képviselő nem szeretne több olyan hírt olvasni, ahol kéthetes kisgyermekekkel lakoltatnak ki családokat vagy olyanok vesztik el az otthonukat, akik esetében egy tisztességes törvénykezési procedúrát követő bírósági eljárás adott esetben fordított eredményt is hozhatna. Forrás.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM