A „DEVIZA”-KÁROSULTAK VÉLEMÉNYT NYILVÁNÍTHATNAK?

A „DEVIZA”-KÁROSULTAK VÉLEMÉNYT NYILVÁNÍTHATNAK?


Póka László Nem adom a házamat mozgalom – Lehet-e hatással a politikai és gazdásági döntésekre, ha a társadalom tagjai, a politikusok, főbankárok háza előtt mondják el a véleményüket?

 

Nézzük meg, hogy mennyire nem tetszik a patkányoknak, ha lakókörnyezetükben kritizáljuk a döntéseiket!
Cikk: Póka László.

Kézzel fogható bizonyítékunk nincs rá, hogy bármiben is befolyásolná a társadalom helyzetét ez a fajta megmozdulás.

Van viszont több ráutaló jel arra, hogy igen is hatásos véleménynyilvánítási forma ez.

Látszik, hogy a politikusok akkor érzik jól magukat, ha ellenőrzés nélkül saját hasznukra tevékenykedhetnek. Leginkább azt szeretnék, ha a polgárok nem kérdeznének, nem nyilvánítanának véleményt. Ehhez az kellene, hogy ne is tudjanak semmiről.

Mindent meg is tesznek fentiek érdekében.

–         Amit lehet, (vagyis szinte mindent) titkosítanak. A sajtót saját irányítás alá veszik.

–         A közérdekű adatok megszerzését megnehezítették. Sajtótájékoztatókon megszabják, hogy mivel kapcsolatban lehet kérdezni, és megszabják, hogy mely sajtó képviselői lehetnek jelen.
–         A társadalmi problémák érdekében tartott véleménynyilvánításokat gátolják.

–         Ha mindezek után a házaikhoz megyünk, akkor meg fel vannak háborodva.

Felháborodott már a házaknál tartott véleménynyilvánításokon orbán viktor, gyurcsány ferenc, gyurcsány felesége, kövér lászló, holló bence (banif vezér), sumák pál (cib vezér), trócsányi lászló felesége, az első számú uzsorás és felesége is.

Rosszallását fejezte ki vona gábor is.

Még mielőtt bárki félreértené, az én szándékom a házaknál tartott akciókkal a véleménynyilvánítás a gaztettek, a kifosztás, a szabadságjogok korlátozása, stb. miatt. A véleménynyilvánítás szabadságába beletartozik mások véleményének formálása is.

Mik azok a jelek, amik arra utalnak, hogy a poligarchák (politikusok és oligarchák gyüjtő neve Frei Tamás nyomán) számára terhes, ha a nép közel kerül hozzájuk?
Először én 2013-ban találkoztam ezzel, amikor kövér lászló házánál nyilvánítottunk véleményt. Több rendőrségi eljárást indítottak ellenem.

A kövér háza előtti éhségsztrájkkal kapcsolatban – miután levélben invitáltam az állítólagos ellenzéket is – gyurcsány operatív igazgatója gyurcsány nevében, és vona gábor is leírta rosszallását.

2016-ban Szigetszentmiklós jegyzője 4 fő ellen indított az egyik kövéres véleménynyilvánítás miatt tiltott plakátragasztás okán eljárást. Állítólag megsértettük a közösségi együttélés szabályait. Az eredmény az lett, hogy négyünket örökre eltiltottak attól, hogy Szigetszentmiklós területén felirat felragasztásával véleményt nyilvánítsunk. Annyira betojtunk, hogy néhány nap múlva az alaptörvény teljes terjedelmében az önkormányzat ajtajára került kiragasztásra, és kövér háza is folyamatos célpont a Patkány GO-ban.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

kövér lászló 2015-ben nyilatkozott úgy, hogy a politikusok családját meg kell védeni a tüntetőktől. Tette ezt annak ellenére, hogy a házánál már akkor tucatnál több megmozdulás volt, és a családját semmilyen támadás, vagy fenyegetés nem érte részünkről.

loading…


2016-ban gyurcsány felesége is kinyilvánította akció közben, mikor találkozott a Sárgapólósokkal, hogy a férje munkahelyén kellene tüntetni.

Kb. ennyi arról, hogy mennyire nem tetszik a patkányoknak, és a hatalomnak az egyre divatosabb akciósorozatunk. Nyilván mindent elkövetnek, hogy megakadályozzák.

Nyilván az igazán elszántakat ez nem fogja érdekelni. Eljött az ideje annak, hogy a kifosztókat, hazaárulókat, élősködőket valóban számon kérjük, nemzetellenes cselekedeteikért kritikával illessük úgy, hogy a kritika fogjon is.

Vannak még terveink. Megvalósításukhoz a szimpatizánsok segítségét kérjük.

Hát munkára fel! És békésen érjük el, hogy aljas módon saját érdekek szem előtt tartásával ne akarjanak már politizálni, közfeladatot ellátni, bankot vezetni. Mindezeket csak olyanok lássák el, akiknek célja, hogy a közjót szolgálják.

Tisztelettel: Póka László Nem adom a házamat mozgalom 0630-931-9802 

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás