EMBEREK! EZT OLVASSÁTOK!

EMBEREK! EZT OLVASSÁTOK!
loading...

EMBEREK! EZT OLVASSÁTOK!


Az alábbi bejegyzés Horváth Sándor Facebook oldalán jelent meg. Azt változtatás, és külön megjegyzések nélkül adjuk közre. Oszd meg, add tovább!

 

Mindenkinek!! A mai délután kitettek az utcára egy Almádi hajléktalant a betegszállitók a házam közelében !!!Szerencsétlen beteg ember tőlem kért segítségét, pedig van egy lánya igaz messze innen.

Beengedtem étellel, ásványvízzel kínáltam és hívtam a Rendőrséget, közölték nem rájuk tartozik!!

loading...

De segítettek, adtak telefonszámot, hogy kit hívjak. Köszönöm nekik.

Felhívtam a megadott számot és a "főnők ""közölte velem, hogy krízis helyzet csak November 1-től van!!!! Nem tud segíteni!!! Kérdeztem tőle hogy anyagi problémák miatt ??? Közölte velem hogy nekem ehhez semmi közöm. Tudomásul vettem, de nem hagytam annyiban.Megígértem neki, hogy küldünk benzinre pénzt a számlájukra, csak vigyék el a beteget az intézetbe !!! Azt mondta azt megköszöni, de valaki Balatonalmádiból, Várpalotára szállítsa be és akkor befogadják !!!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ezután, összefogással oda szállítottuk a szerencsétlen lézengő beteget saját gépkocsival.

Ott Várpalotán a Vöröskereszt befogadó házánál egy nagyon szimpatikus úr átvette a Veszprémi kórházból kidobott beteg hajléktalant, és emberi szavak kíséretében a szatyrokat vitte és kísérté be az EMBERT.Köszönjük neki !!! Krizis helyzet Nov.1-től !! Ki hallott már ilyet ??? Addig minden oké ?? Ja a fidesz szerint !!! Azt tudjuk !!!! Milyen Ország ez emberek ??? Ez csak egy EMBER !!! És mi van azokkal, akik nincsenek a látókörünkbe?

KÉREM MINNÉL TÖBBEN OSSZÁTOK MEG, HOGY MINDENKIHEZ ELJUSSON !!!

Remélem, hogy a VÖRÖSKERESZT nem függ a fidesztől és nem ők határoznak a tevékenységük végzésében! Vagy mégis ??? Horváth Sándor.

Megjegyzéseket, véleményeket nem írtunk a fent olvasott történethez. De kíváncsian várjuk a ti gondolataitokat. Azért ennyit mindenképp hozzáteszünk:

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

loading…


Read previous post:
FIGYELEM! MÁR VAN HATÁSA AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG FRISS ÍTÉLETÉNEK!
FIGYELEM! MÁR VAN HATÁSA AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG FRISS ÍTÉLETÉNEK!

FIGYELEM! MÁR VAN HATÁSA AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG FRISS ÍTÉLETÉNEK! Friss, rövidhír. A Devizahiteles Tegyél Magadért csoportban jelent meg az alábbi...

KEZDŐDIK? NEM MEGFELELŐ ÁRFOLYAMKOCKÁZAT-TÁJÉKOZTATÁS MIATT BUKIK A BANK.
KEZDŐDIK? NEM MEGFELELŐ ÁRFOLYAMKOCKÁZAT-TÁJÉKOZTATÁS MIATT BUKIK A BANK.

KEZDŐDIK? NEM MEGFELELŐ ÁRFOLYAMKOCKÁZAT-TÁJÉKOZTATÁS MIATT BUKIK A BANK. A szerződések árfolyamkockázatával kapcsolatos banki tájékoztatás fontosságát nem tudjuk eléggé hangsúlyozni.  ...

Close