EMBEREK! EZT OLVASSÁTOK!

EMBEREK! EZT OLVASSÁTOK!

EMBEREK! EZT OLVASSÁTOK!

[good_old_share]


Az alábbi bejegyzés Horváth Sándor Facebook oldalán jelent meg. Azt változtatás, és külön megjegyzések nélkül adjuk közre. Oszd meg, add tovább!

 

Mindenkinek!! A mai délután kitettek az utcára egy Almádi hajléktalant a betegszállitók a házam közelében !!!Szerencsétlen beteg ember tőlem kért segítségét, pedig van egy lánya igaz messze innen.

Beengedtem étellel, ásványvízzel kínáltam és hívtam a Rendőrséget, közölték nem rájuk tartozik!!

De segítettek, adtak telefonszámot, hogy kit hívjak. Köszönöm nekik.

Felhívtam a megadott számot és a "főnők ""közölte velem, hogy krízis helyzet csak November 1-től van!!!! Nem tud segíteni!!! Kérdeztem tőle hogy anyagi problémák miatt ??? Közölte velem hogy nekem ehhez semmi közöm. Tudomásul vettem, de nem hagytam annyiban.Megígértem neki, hogy küldünk benzinre pénzt a számlájukra, csak vigyék el a beteget az intézetbe !!! Azt mondta azt megköszöni, de valaki Balatonalmádiból, Várpalotára szállítsa be és akkor befogadják !!!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ezután, összefogással oda szállítottuk a szerencsétlen lézengő beteget saját gépkocsival.

Ott Várpalotán a Vöröskereszt befogadó házánál egy nagyon szimpatikus úr átvette a Veszprémi kórházból kidobott beteg hajléktalant, és emberi szavak kíséretében a szatyrokat vitte és kísérté be az EMBERT.Köszönjük neki !!! Krizis helyzet Nov.1-től !! Ki hallott már ilyet ??? Addig minden oké ?? Ja a fidesz szerint !!! Azt tudjuk !!!! Milyen Ország ez emberek ??? Ez csak egy EMBER !!! És mi van azokkal, akik nincsenek a látókörünkbe?

KÉREM MINNÉL TÖBBEN OSSZÁTOK MEG, HOGY MINDENKIHEZ ELJUSSON !!!

Remélem, hogy a VÖRÖSKERESZT nem függ a fidesztől és nem ők határoznak a tevékenységük végzésében! Vagy mégis ??? Horváth Sándor.

Megjegyzéseket, véleményeket nem írtunk a fent olvasott történethez. De kíváncsian várjuk a ti gondolataitokat. Azért ennyit mindenképp hozzáteszünk:

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM