EMBEREK! EZT OLVASSÁTOK!

EMBEREK! EZT OLVASSÁTOK!

EMBEREK! EZT OLVASSÁTOK!

[good_old_share]


Az alábbi bejegyzés Horváth Sándor Facebook oldalán jelent meg. Azt változtatás, és külön megjegyzések nélkül adjuk közre. Oszd meg, add tovább!

 

Mindenkinek!! A mai délután kitettek az utcára egy Almádi hajléktalant a betegszállitók a házam közelében !!!

loading...Szerencsétlen beteg ember tőlem kért segítségét, pedig van egy lánya igaz messze innen.

Beengedtem étellel, ásványvízzel kínáltam és hívtam a Rendőrséget, közölték nem rájuk tartozik!!

De segítettek, adtak telefonszámot, hogy kit hívjak. Köszönöm nekik.

Felhívtam a megadott számot és a "főnők ""közölte velem, hogy krízis helyzet csak November 1-től van!!!! Nem tud segíteni!!! Kérdeztem tőle hogy anyagi problémák miatt ??? Közölte velem hogy nekem ehhez semmi közöm. Tudomásul vettem, de nem hagytam annyiban.Megígértem neki, hogy küldünk benzinre pénzt a számlájukra, csak vigyék el a beteget az intézetbe !!! Azt mondta azt megköszöni, de valaki Balatonalmádiból, Várpalotára szállítsa be és akkor befogadják !!!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ezután, összefogással oda szállítottuk a szerencsétlen lézengő beteget saját gépkocsival.

loading...

Ott Várpalotán a Vöröskereszt befogadó házánál egy nagyon szimpatikus úr átvette a Veszprémi kórházból kidobott beteg hajléktalant, és emberi szavak kíséretében a szatyrokat vitte és kísérté be az EMBERT.Köszönjük neki !!! Krizis helyzet Nov.1-től !! Ki hallott már ilyet ??? Addig minden oké ?? Ja a fidesz szerint !!! Azt tudjuk !!!! Milyen Ország ez emberek ??? Ez csak egy EMBER !!! És mi van azokkal, akik nincsenek a látókörünkbe?

KÉREM MINNÉL TÖBBEN OSSZÁTOK MEG, HOGY MINDENKIHEZ ELJUSSON !!!

Remélem, hogy a VÖRÖSKERESZT nem függ a fidesztől és nem ők határoznak a tevékenységük végzésében! Vagy mégis ??? Horváth Sándor.

Megjegyzéseket, véleményeket nem írtunk a fent olvasott történethez. De kíváncsian várjuk a ti gondolataitokat. Azért ennyit mindenképp hozzáteszünk:

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
FIGYELEM! MÁR VAN HATÁSA AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG FRISS ÍTÉLETÉNEK!
FIGYELEM! MÁR VAN HATÁSA AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG FRISS ÍTÉLETÉNEK!

FIGYELEM! MÁR VAN HATÁSA AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG FRISS ÍTÉLETÉNEK! [good_old_share] Friss, rövidhír. A Devizahiteles Tegyél Magadért csoportban jelent meg az...

KEZDŐDIK? NEM MEGFELELŐ ÁRFOLYAMKOCKÁZAT-TÁJÉKOZTATÁS MIATT BUKIK A BANK.
KEZDŐDIK? NEM MEGFELELŐ ÁRFOLYAMKOCKÁZAT-TÁJÉKOZTATÁS MIATT BUKIK A BANK.

KEZDŐDIK? NEM MEGFELELŐ ÁRFOLYAMKOCKÁZAT-TÁJÉKOZTATÁS MIATT BUKIK A BANK. [good_old_share] A szerződések árfolyamkockázatával kapcsolatos banki tájékoztatás fontosságát nem tudjuk eléggé hangsúlyozni....

Close