A “DEVIZAHITEL” ÉS A GAZDASÁGI BŰNCSELEKMÉNYEK

A "DEVIZAHITEL" ÉS A GAZDASÁGI BŰNCSELEKMÉNYEK.

A "DEVIZAHITEL" ÉS A GAZDASÁGI BŰNCSELEKMÉNYEK


[good_old_share]

Járvás Éva felvetése: Vannak gazdasági büntetőjoggal foglalkozó ügyvédek. Talán érdemes lenne őket bevonni az igazunk feltárásába. Ezt olvasom az egyik iroda szolgáltatásai közt:
"Gazdasági bűncselekmények sértettjeinek képviseletét is ellátjuk a nyomozás megindításától az eljárás jogerős befejezéséig. A hatékony sértetti képviselet pedig a büntetőeljárás során nagyban megnöveli az elszenvedett károk enyhítésének, megtérülésének esélyeit.

loading...

"Ezek a szolgáltatások a magánnyomozást is beleértve elég költségesek, de ha bankonként összeállna egy sértetti csapat és közösen megfinanszírozná, akkor lehetne egy közös megbízást adni a nyomozásra és az érdekképviseletre. Minél többen lennének egy csapatban, annál jobban megoszlana a költség és annál nyomatékosabb lenne a jogérvényesítés.
Az ügyészség nem nyomoz. Az impotens ellenzéki pártok sem bíznak meg gazdasági bűncselekménnyel foglalkozó irodát a tényleges feltárásra. Maradunk tehát mi, és tudjátok, mindenkinek annyi joga van amennyit kiharcol magának. Főleg egy ilyen maffiaállamban.

Neked hogy tetszik az ötlet? Te beszállnál egy ilyen csoport létrehozásába?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A SOKMILLIÓ MAGYAR ADÓS ÉRDEKÉBEN.
A SOKMILLIÓ MAGYAR ADÓS ÉRDEKÉBEN

A SOKMILLIÓ MAGYAR ADÓS ÉRDEKÉBEN [good_old_share] Az alábbi elgondolkodtató cikk a Nemtartozunk.hu honlapon jelent meg. Azt változtatás nélkül közreadjuk.  ...

EGYSZER MINDENKI BESOKALL.
EGYSZER MINDENKI BESOKALL

EGYSZER MINDENKI BESOKALL [good_old_share] Ti küldtétek-  Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! A Borosgazda bűnös. – És a többiek? Én? Te? Ő?...

Close