ELSZÁMOLÁS – BANK SOKK – FORRNAK AZ INDULATOK

ELSZÁMOLÁS - BANK SOKK - FORRNAK AZ INDULATOK.

ELSZÁMOLÁS – BANK SOKK – FORRNAK AZ INDULATOK

[cn-social-icon]

Dr. Bihari Krisztina ügyvédnő ügyfelei számolnak be az elszámolással kapcsolatos banki visszaélésekről.

 

A bank mindent elkövet azért, hogy kibújjon a felelősség alól, és szabálytalanul tovább károsítsa a hitelcsapdába csalt adósait.

loading...

"Kimentek a tankok, bejöttek a bankok"

 

A nézőben jogosan merülhet fel a kérdés: ha az állam, és az adófizetők álltal fizetett állami felügyeleti szervek (szándékosan, vagy figyelmetlenségből) tehetetlenek, akkor kinek kell a kezébe vennie a dolgokat hogy végre pozitív irányba változzanak a dolgok?

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Váczi Gergő Szegedről jelentkezett, ahol több olyan devizahiteles adós gyűlt össze, akiket sokkolt a banki levélben megkapott elszámolás, ugyanis sokak számára csak most derült ki az, hogy még mindig a felvett kölcsön több mint kétszeresét kell visszafizetniük, de vannak olyanok is, akik egyáltalán nem kapnak pénzt vissza. Az ügyről Bihari Krisztina ügyvéd beszélt.

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
AZ ÚTZÁR FOKOZÓDIK.
AZ ÚTZÁR FOKOZÓDIK

AZ ÚTZÁR FOKOZÓDIK [cn-social-icon] Az alábbi leírással, és a lenti meghívó videóval hívunk minden SeVizahitelest, aki úgy gondolja, több jár...

NÉHÁNY GONDOLAT.
NÉHÁNY GONDOLAT

NÉHÁNY GONDOLAT Szalagyi Erzsébet: [cn-social-icon] KIFOGÁS Keresik a bankok a kifogásokat a részletes elszámolás megküldésére vonatkozóan! CD-n küldik, vagy telefonáljunk,...

Close