ELSZÁMOLÁS – BANK SOKK – FORRNAK AZ INDULATOK

ELSZÁMOLÁS - BANK SOKK - FORRNAK AZ INDULATOK.

ELSZÁMOLÁS – BANK SOKK – FORRNAK AZ INDULATOK

[cn-social-icon]

Dr. Bihari Krisztina ügyvédnő ügyfelei számolnak be az elszámolással kapcsolatos banki visszaélésekről.

 

A bank mindent elkövet azért, hogy kibújjon a felelősség alól, és szabálytalanul tovább károsítsa a hitelcsapdába csalt adósait.

"Kimentek a tankok, bejöttek a bankok"

 

A nézőben jogosan merülhet fel a kérdés: ha az állam, és az adófizetők álltal fizetett állami felügyeleti szervek (szándékosan, vagy figyelmetlenségből) tehetetlenek, akkor kinek kell a kezébe vennie a dolgokat hogy végre pozitív irányba változzanak a dolgok?

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Váczi Gergő Szegedről jelentkezett, ahol több olyan devizahiteles adós gyűlt össze, akiket sokkolt a banki levélben megkapott elszámolás, ugyanis sokak számára csak most derült ki az, hogy még mindig a felvett kölcsön több mint kétszeresét kell visszafizetniük, de vannak olyanok is, akik egyáltalán nem kapnak pénzt vissza. Az ügyről Bihari Krisztina ügyvéd beszélt.

[cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM