HITEL LEZÁRÁS – ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

HITEL LEZÁRÁS - ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA.

Gulya Tibor úr tevékenységének értékeléséhez

[cn-social-icon]

Decemberben tette közzé http://www.civilkontroll.com/hitel-lezaras-koszono-level-gulya-tibornak/

cím alatt Gulya Tibor úr egyik ügyfelének írását azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy a tevékenységéről kialakított objektív véleményről tájékoztatást adjon a Civil Kontroll olvasói számára

loading...

Segíteni akarom Gulya úr szándékát és az alábbi, részemre megküldött, más ügyfele által írt levelet is közreadom.

From: M…………………. [mailto:m…………………….@freemail.hu]
Sent: Monday, December 28, 2015 6:22 PM
To: lehmann@invitel.hu
Subject: KP-elálláshoz

Tisztelt ügyvéd úr

Még az Ünnepek előtt Ügyvéd úr tájékoztatásában olvastam  plagizálási levélváltásuk kapcsán, hogy egy volt Gulya Tibor ügyfél megkereste „segítséget kérve”:fia ügyének továbbvitelét vállalná-e?

indokai alapján.                      

loading...Bár  nem tudni, hogy kérésére mi volt az Ön  válasza??? De ugyanilyen oknál fogva,és sorstársaként  Én is-ugyanezt  kérdezem! Rengeteg munkájáról is tudva.

Én is szülőként, a már távol élő fiam ügyének rendezése, lezárása ügyében érdeklődöm, (információt gyűjtök már 3 éve, mert a jelzálog miatt érintettek vagyunk, és ma egyre inkább azon stresszelek, hogy meddig tudom ezt csinálni és mi lesz, ha akár a korom, akár más probléma miatt már NEM tudom?  Ő kihez fordulhat?

– Figyelemmel kísérve az Ön ügyvédi munkáját, annak eredményeként a sorozatos elutasításokat, az illetékesekhez írt leveleinek semmibe vételét, néhány civilszervezetnek is hasonlóan, végül érvekkel a Forintosítás megakadályozására semmibe vett próbálkozásait,!  egyszerű állampolgárként csak a kilátástalanság maradt, hiszen akik már pereltek, azokat is leállították!!!! Ezért is, év elején

– új reményt adott egy addig ügyvédek által sem alkalmazott EGYEDÜLI és PER

NÉLKÜLI megoldás ígérete, ami nem tart évekig!!!                    

Hát megpróbáltuk!

            ahogy azóta már többen is!!!                           folyamatosan hisznek az ígéretekben.

Az év során megismert különböző –sok embert átverő –  pénzügyi botrányokról hallva, a  bankok sok ember, nagy értékre elkövetett !becsapása, (dev.hitel) (finomabban, megtévesztése? és folyamatos tévedésben tartása) majd ezt fokozva az elszámolással  is félrevezetése után MOST, a közel 1 évnyi hitegetés, várakozás,hitegetés miatti folyamatos stressz eredményeként  „karácsonyi ajándékként” be kellett ismernünk, (amit sejtettünk egy ideje,de próbáltuk hinni hogy ugyanez nem történhet meg) de Ön szerint is!   ÁTVERTEK!!  (és másokat is, akik még nem tudják.)

Lehet, hogy megérdemeltük, MI IS hogy így jártunk  (lassan az a 3000 ügyfél (család)is !és Tanulópénzként vesszük!!!a befizetést, bár nem tudhattuk előre, hogy milyen embernek fizetünk, hiszen sokan, sokfélét ígértek már megoldásként a rászorulóknak, és sokat becsaptak.

Mint értesült, ezt az Elállást a Két Patrónus (Gulya Tibor) intézte „20 oldalas, precízen elkészített, megcáfolhatatlan indoklású” nyilatkozattal fiam nevében is (Dr.Németh Zoltán –gondolom ügyvéd – közreműködésével (neve a bank válaszában olvasható)

AZÓTA nincs  ÉRDEMI továbblépés!  (hisz a bank nem perel, az elállás "joghatályos, nem fizetünk) de a "szálak elvarrásáról, a lezárás menetéről nincs  hír. (javasolják: ezeket a részeredményeket is el kellene ismerni)

Az eddigi történés ügyünkben is:   (nyilván minden ügyfélnél azonos szövegű,

6 db– aláírásunkkal ellátott levél, facebookon nyilvános tájékoztatók az iroda által elért eredményekről, „ügyvédeinkkel elkészített peranyaggal indítjuk a „megállapítási pereket” aminek célja, hogy az ítélet kimondja: a bank miért nem jogosult a jelzálog fenntartására, stb.,

De ügyfélként saját ügyben semmit nem tudunk (várunk a jelzálogtörlés és elszámolás intézésére.)Közben változások.

Kérdésre az ügyintézők december közepe óta annyit tudnak, hogy MINDENKINEK ténytanúsítvány kiállítása céljából kell/lene a közjegyzőjéhez rohannia (egy közjegyző által kitöltött jkv.mintával),mert a cél:ezzel az ügyekre pont kerüljön, és befejezzék, amit elkezdtek.(?) Karácsonyig a KHR-ről töröltetik az ügyfelet! (akit a bank az „elállást”követően föltetetett.) és a Karácsony új, nagyszerű ünnepet fog hozni..               

Hát sajnos nem hozott!!!!  csak további kérdéseket, hogy MEDDIG hitegethetnek??szeptember elejei írásában „végső megoldás”címmel Ön is az Elállási nyilatkozattal felbontott szerződési lehetőség indítását javasolta az ügyfelei részére, (de bárki által is alkalmazható)  MINTÁVAL, részletesen tájékoztatva ügyfeleit és az érdeklődőket, a tennivalókról, ha élnek a lehetőséggel,

                        azt is JELEZVE, hogy„aki időt nyer, életet nyer!”.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Talán ennyi pozitívuma lehet a történetünknek, mivel a jognyilatkozat Bankhoz továbbítása már jó ideje megtörtént! (Május 6-án aláírva), 27-én átvetetve, de aminek „hatályosságát”a bank válaszlevelében nem fogadta el, függetlenül a fent jelzett indoklás-rendszertől, ami nyilván eltér az Ön által alkalmazottól. (nincs példányunk!)

Itt tartva nem tudjuk hogyan lehetne tovább lépni, a megoldásként ígért jelzálog törlése, az elállásra vonatkozó banki elszámolás, tehát a kölcsön-ügylet Elállással lezárása érdekében. Ebben segítségünkre lenne-e?

Köszönettel: M…………..I………………

Év végéhez közeledve szeretnék Önnek is egy Nyugodt Békés Eredményes Új évet kívánni,  a sok munkához pedig nagyon jó Egészséget.

Tisztelettel: Léhmann György [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
EDDIG ÉS NE TOVÁBB - AZ ÉVSZÁZAD CSALÁSA. KÉRJÜK A MEGOSZTÁSÁT!
EDDIG ÉS NE TOVÁBB – AZ ÉVSZÁZAD CSALÁSA. KÉRJÜK A MEGOSZTÁSÁT!

EDDIG ÉS NE TOVÁBB - AZ ÉVSZÁZAD CSALÁSA. KÉRJÜK A MEGOSZTÁSÁT! [cn-social-icon] Tisztelt NCK! Elküldjük Önöknek egy trilógia első részét....

NA, AKKOR MOST FIGYELJ – A NAGY DEVIZÁS BEETETÉS.
NA, AKKOR MOST FIGYELJ – A NAGY DEVIZÁS BEETETÉS

NA, AKKOR MOST FIGYELJ – A NAGY DEVIZÁS BEETETÉS [cn-social-icon] Barabás Gyula - Pénzügyi fogyasztóvédelem   „Az állásával játszott”, aki...

Close